Love shoot

Love shoot

Hi allemaal! Daar ben ik weer. Mijn excuses voor de anderhalve week radiostilte op mijn blog. Mijn interne harde schijf is kapot gegaan, gelukkig word die aankomende Vrijdag gemaakt! Ik heb het bloggen nu al ontzettend gemist. Ik kon niet wachten om deze prachtige foto’s met jullie te delen. Mike en ik hadden twee weken bij Lonneke Noorderloos een love shoot. Het resultaat is ontzettend mooi geworden en ik wil het graag met jullie delen. Kijken jullie mee?

Lonneke kende ik van instagram en haar foto’s bewonderde ik al een tijd. Toen ik een kans kreeg om een love shoot bij haar bij te wonen kon ik daar zeker geen nee op zeggen! Lonneke is een fotograaf en heeft sinds kort haar website online gezet. Ze fotografeert portretten, horeca en evenementen. Haar portfolio kun je hier bekijken, het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s.

 Ik vind fotoshoots altijd ontzettend leuk maar tegelijkertijd ook altijd best spannend. Het kan natuurlijk zijn dat je het best ongemakkelijk en awkward vind voor de lens. Lonneke is een enthousiaste meid die je direct op je gemak stelt. We hadden gelijk leuke gesprekken en dat zorgt ervoor dat je elkaar beter leert kennen. Zelf vind ik dat heel erg prettig werken! Voor de lens staan ging eigenlijk heel erg soepel en spontaan, daardoor zijn er juist zulke leuke en ‘echte’ foto’s uit gekomen waar we ontzettend blij mee zijn.

Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat, ik vond het een hele leuke maar gezellige shoot. We voelden ons direct op ons gemak en dat zorgt voor de leukste foto’s. Na afloop zijn we nog gezellig een bakje koffie wezen drinken. Ik kan Lonneke aanraden als je het tof vind om mooie momenten vast te leggen, een professionele portret foto van jezelf of als je een evenement wat je wilt organiseren graag wilt vastleggen. We like it!
Wat vind jij van de foto’s geworden? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een prachtige foto's zijn het geworden! Ik snap heel goed dat je daar blij mee bent!

  2. Heel mooie foto's! Echt prachtig zeg 🙂 Ik zou het denk ik wel een beetje ongemakkelijk vinden als ik zo'n shoot met mijn vriend zou doen, maak veel liever zelf foto's. Maar het is natuurlijk wel heel leuk om dat een keer te doen!

  3. Wauw zo mooie foto's! Lijkt me heel fijn om een paar mooie foto's van jou en je vriend te hebben ^^ Je ziet ook dat jullie wel poseren, maar dat het niet gemaakt is. En dat jullie op je gemak waren. Mooi!

  4. Wauw wat een prachtige foto's zijn het geworden! Ik vind vooral de laatste heel erg mooi!

Geef een antwoord

Sluit Menu