Photodiary 134 | Shootday, voorlichting PTSS & stoppen met mijn YouTube kanaal?!

Photodiary 134 | Shootday, voorlichting PTSS & stoppen met mijn YouTube kanaal?!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary, ik heb een ontzettend fijne week achter de rug. Ik heb veel aan mijn studie gedaan maar daarnaast ben ik flink bezig geweest met mijn Instagram en blog, ik had een gezellige shootday met Roos (ook een blogger!) en ik heb een knoop doorgehakt waar ik langere tijd over aan het nadenken was. Lezen jullie mee?

Maandag

Happy new day! Ik begon de week gelijk met een ontzettend vrolijke outfit, ik droeg mijn favoriete panterjurkje die ik binnenkort eindelijk wil gaan shooten.

Ik had een ochtendje hoorcollege, het vak Agogiek werd gegeven. Het begint steeds meer te dagen en op zijn plek te vallen. Super fijn!

Na het hoorcollege ging ik samen met Sahra bijkletsen en lekker lunchen, de bagel met gerookte kip en avocado is mijn nieuwe favoriet! Wat is jullie favoriete bagel bij bagels & beans?

Maandag is mijn vaste sportdag dus ik dook weer de sportschool in. Ik begin het steeds leuker te vinden en het is zo tof om resultaat te zien! Mijn billen worden strakker, en mijn buik, been en arm spieren worden steeds meer. Love it!

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje college, in de avond ging ik naar de andere kant van Gouda om naar een voorlichting avond te gaan over een PTSS stoornis, oftewel een post traumatische stress stoornis. Super interessant! Ik ga binnenkort ook naar een voorlichtingsavond over persoonlijkheidstoornissen.

Woensdag

Woensdag middag ging ik samen met Roos shooten in Leiden, ik nam een aantal accessoires en kledingstukken mee om op de foto te zetten. Heb jij al een aantal foto’s voorbij zien komen op mijn instagram?

We gingen samen ook gezellig wat drinken bij Brownies en Downies in Leiden, het zit echt in een prachtig pand aan de grachten in het hartje centrum.

Donderdag had ik een dagje stage, helaas werd ik in de ochtend gebeld en belde een buddy af. Ik moest dus pas rond twee uur richting Amsterdam.

Ik knuffelde wat met de katjes en ik ging weer aan de slag voor school. Helaas zijn een aantal foto’s in deze photodiary kleiner doordat ik ze had gemaakt via Instagram. Mijn excuses!

Ook ging ik een frisse neus halen en wandelen met Noah. Zij vond het ook maar al te gezellig dat ik een lange ochtend vrij was.

Vrijdag

Vrijdag had ik een dagje school en in de avond ging ik naar Breda toe reizen met de trein. Ik ben ook begonnen aan het tweede boek van Astrid Holleeder. Ontzettend interessant! Het fijne aan die boeken zijn dat het ‘eenvoudig’ geschreven is en je direct in het boek zit. Love it!

Zaterdag & Zondag
Zaterdag en Zondag hadden Mike en ik heerlijke chill dagen en hebben we de serie Hannibal gebingewatcht en Zondag hadden we een verjaardag van Mike zijn opa. <3 Ik heb wel nog iets wat ik graag wil mededelen dat ik helaas na heel lang nadenken heb besloten om te stoppen met mijn YouTube kanaal, ik vind het nog steeds ontzettend leuk om video’s te maken maar naast mijn blog, instagram, sociale leven en studie merk ik dat ik teveel hooi op mijn vork neem. Doordat het teveel wordt heb ik helaas deze keuze moeten maken. Als jullie hier vragen over hebben, stel ze zeker, je kunt mij eventueel e-mailen of op social media een berichtje sturen.

Hoe was jullie week? <3 
Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat jammer dat je stopt met YouTube, maar ik kan me je keuze wel voorstellen. Helaas moet je soms prioriteiten stellen en kun je ook niet alle leuke dingen naast elkaar doen 🙁 Zo te horen heb je verder wel een fijne week gehad! Ik ben benieuwd naar je nieuwe outfitfoto's in Leiden!

  2. Wat een drukke week! Jammer dat je stopt met YouTube, maar ik begrijp je keuze zeker. Dat is ook de reden dat ik er maar niet aan ben begonnen, het is gewoon allemaal zoveel om bij te houden!

  3. Lekker druk weekje! Ik kan begrijpen dat je gaat stoppen met Youtube, ik ben net begonnen en het is inderdaad heel veel werk.. Maar misschien kan je het weer oppakken als het wat rustiger wordt!

  4. Jammer dat je stopt met je YT-kanaal, maar als je echt voelt dat het te veel is, is het wel een verstandige beslissing. Ik ben altijd zo jaloers als ik al die lekkere Bagels & Beans-lunches zie. Wanneer komt er een filiaal in België?! 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu