Photodiary 133 | Blijdorp, blauw oog & hele fijne date-night!

Photodiary 133 | Blijdorp, blauw oog & hele fijne date-night!

Yay! Het is weer tijd voor de terugblik op mijn week. De week is wéér voorbij gevlogen en ik laat met veel plezier zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Ik ben naar Blijdorp geweest samen met Mike, ik had een blauw oog en ik had een hele fijne date-night. Lezen jullie gezellig mee?

Maandag

Afgelopen Maandag ochtend had ik een paar uurtjes hoorcollege. In de middag was ik lekker vrij, super fijn! Zo kon ik gelijk het hoorcollege uitwerken en een aantal blogjes schrijven. Het was soms wat lastig want de kitties (vooral Cato) vind het onwijs leuk om mij te helpen (ze zit nu ook nieuwsgierig mee te kijken) en loopt ze weleens over mijn toetsenbord heen.

Dinsdag

Dinsdag ochtend werd ik helaas niet zo heel erg lekker wakker, ik besloot toch naar school te gaan en ik deed een extra leuke outfit aan namelijk mijn gele jas en rode trui. Ik had een lang dagje college op de planning. 

In de avond ging ik naar het fijne Leiden want ik ging bij Charlotte eten, helaas werd ik nog meer verkouden en stond ik in de avond met een flinke snotneus op het station. Bah!

Woensdag

Woensdag had ik eigenlijk een meeting op school voor een halfuurtje maar ik voelde mij totaal niet fit, ik wilde graag gaan sporten maar dit viel ook helaas in duigen. Ik pakte wat uurtjes slaap en werd in de ochtend wakker met lieve Fientje. Ze kwam helemaal knorren en kopjes geven, smelt!

In de middag liep ik een beetje achter de feiten aan en probeerde ik vooral te relaxen. Cato vond het maar weer al te interessant en kwam kijken wat ik allemaal aan het doen was. Lief!

Donderdag

Donderdag had ik een dagje stage achter de rug, die avond was ik een avondje alleen thuis want mijn ouders waren een nachtje weg. Ik was gezellig thuis met alle lieve meisjes! Ik at heerlijk pizza en ik ging chillen en Temptation Island kijken. Aflevering acht was echt gruwelijk!

Ik ging ook nog de vlog bewerken waarin we de kitties op gingen halen. Heb jij de vlog al gezien? 🙂


Vrijdag

Vrijdag had ik een rommeldagje, ik werkte aan school, ik hield een grote lente schoonmaak. Ook maakte ik een heerlijke gezonde smoothie met kiwi. Zo lekker!

In de middag had ik afgesproken met Anna-Lena, ik kende haar via Instagram en we besloten een middagje samen wat te gaan drinken. Super gezellig, we hebben wat gedronken bij de hotspot Curcuma. Leuk om zo mensen te leren kennen!
In de avond kwam Mike langs en had ik gezorgd voor biertjes, we gingen de serie Hannibal kijken (super super aanrader!). 

Zaterdag

Zaterdag stonden Mike en ik aardig vroeg op om naar Blijdorp te gaan, vanuit Gouda is dat ongeveer twintig minuutjes rijden dus onwijs dichtbij. Ik had als verrassing kaartjes voor ons gekocht. Een dierentuin blijft natuurlijk altijd leuk om te bezoeken.

Krokodillen blijven een van de engste beesten op de wereld, wel heel tof hoe dichtbij je bij zo’n beest kunt komen en hoe je ze kunt bestuderen. Wat vinden jullie het engste dier?

Mike en ik wilden de vlindertuin ingaan en op dat moment zagen we deze vogel daar op de tafel zitten. Kennelijk was hij ontsnapt! Ik moest erg lachen.

In de avond nam Mike mij mee uiteten, héérlijk! We gingen naar La Cubanita, mama brengde ons naar het centrum toe met de auto en het laatste stukje wandelden wij door de grachten. La Cubanita bevond zich in een grachtenpand. Super leuk!

Zondag

Zondag was een heerlijke chill dag, we gingen wandelen met Noah en genoten van het fijne weer. Ook werd ik wakker met een blauw oog, de avond ervoor stootte ik keihard met mijn oog tegen Mike aan (lompheid…) en hij is helaas beurs en nog blauwer geworden. Gelukkig kon ik het zoals hierboven een beetje bewerken met make-up. We hebben heel de dag de serie Hannibal gekeken en zijn bijna bij seizoen drie. Zo’n spannende serie!!

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Hopelijk voel je je inmiddels weer iets beter dan afgelopen week! Wat superschattig dat de kittens steeds even komen kijken hoe het gaat 😉 Het probleem van de katten die over je toetsenbord lopen, komt me bekend voor, haha.
  Leuk dat jullie naar Blijdorp zijn geweest! Volgens mij is dat echt een mooie dierentuin.

 2. Aah de dierentuin is altijd leuk! En jammer van je blauwe oog, gelukkig bestaat makeup (:

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Leuk z'n dagje naar de dierentuin!
  Liefs Jorinda

 4. Au! Sterkte met je oog! En superleuk om af te spreken met iemand die je via Instagram kent!

 5. Wat een leuke foto's! Ik kan me niet herinneren of ik ooit in Blijdorp geweest ben…

 6. Wow, die krokodil! Lijkt me toch creepy om zo dicht bij dat dier te zijn, zelfs al zit er glas tussen. En je kittens zijn zo lieeef! ♥ *smelt*

 7. Hopelijk voel je je weer wat beter! Super leuk dat jullie naar de dierentuin gingen. En tof dat je met iemand hebt afgesproken die je via Instagram kent, ik vind dat ook altijd erg leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu