Persoonlijke + blog update | Stoppen met mijn YouTube kanaal & body positivity

Persoonlijke + blog update | Stoppen met mijn YouTube kanaal & body positivity

Het is tijd voor een persoonlijke + blog update! Ik heb een aantal punten wat ik graag met jullie wil bespreken. In het artikel klets ik jullie bij over hoe het met mij gaat de afgelopen tijd, maar ook over mij blog & YouTube kanaal, er hebben toch een aantal veranderingen plaats gevonden waar ik jullie graag over wil inlichten. Lezen jullie gezellig mee?


Blog & YouTube kanaal
Het eerste onderwerp wat ik graag kwijt wil is dat ik ga stoppen met mijn YouTube kanaal. Ik heb er de afgelopen twee weken over nagedacht en ook zeker mee in mijn maag gezeten. Ik beleef oprecht ontzettend veel plezier aan het vloggen en het video’s maken, ik vind het ontzettend leuk om door middel van te filmen jullie mee te nemen in mijn dagelijkse leven. Ook vind ik het ontzettend tof om mijn enthousiasme niet via tekst door te geven, maar via beeld.
Het is natuurlijk zo anders en echt om iemand niet alleen maar via foto’s te zien en via tekst te leren kennen maar diegene echt op beeld te zien. Met veel pijn in mijn hart heb ik besloten om (tijdelijk) te stoppen met mijn eigen YouTube kanaal. Ik merk dat ik de laatste tijd graag teveel wil en te weinig tijd heb. Naast mijn blog waar ik vijf dagen per week artikels probeer te plaatsen en mijn Instagram up to date te houden wordt een YouTube kanaal daarnaast toch iets teveel. Ik merkte dat het regelmatig er tussendoor glipte in verband met bijvoorbeeld drukte van mijn studie. Ik zou graag het video’s maken weer oppakken als ik afgestudeerd ben want ik vind het toch wel onwijs leuk om video’s te maken en ik ga het erg missen. Dit betekent dat ik de komende tijd meer mijn focus ga leggen op mijn Instagram account en op mijn blog om hier zoveel mogelijk kwaliteit proberen te leveren.

Body Positivity
Blij zijn met je eigen lichaam is ontzettend belangrijk. Sommige vrouwen zijn direct ontzettend tevreden met hun eigen lichaam en accepteren zoals ze zijn, ik moet eerlijk bekennen dat dit bij mij wat langer heeft geduurd. De afgelopen jaren ben ik hier ontzettend in gegroeid en nog steeds elke dag dankbaar voor. Ik heb geaccepteerd hoe mijn lichaam is, dat ik wat steviger ben. Maar oh wat voel ik mij zelfverzekerd in mijn eigen lichaam! Het belangrijkste is om je fijn, gelukkig en zelfverzekerd in te voelen. Er is geen een lichaam zoals de jouwe. Ik draag met steeds meer lef strakkere jurkjes of t-shirt en ik ben trots op mijn vormen. Ik vind het ook ontzettend tof dat ‘vollere’ vrouwen steeds meer voorkomen in tijdschriften, reclames etc. Er bestaan zoveel verschillende soorten vrouwen en vind het ontzettend leuk dat ze dit ook meer in de media laten zien.

Wat betreft mijn studie gaat het ontzettend goed, de studeer flow zweefde een tijdje maar is weer helemaal terug en ik heb binnenkort sollicitaties voor stage/werkplekken voor mijn derde jaar van de opleiding. Daarover snel meer!

Hoe gaat het met jou? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Heel begrijpelijk dat je die keuze hebt gemaakt over je YouTube-kanaal! Soms is het jammer dat er niet 30 uren in een dag zitten, zodat je alles kunt doen wat je leuk vindt. Maar helaas moet je daardoor soms prioriteiten stellen.
  Wat onwijs mooi om te horen trouwens dat je zo gegroeid bent op het gebied van body positivity! Ik vind dat soms nog best lastig, maar het inspireert en motiveert me echt als ik hoor dat anderen zichzelf hebben leren accepteren en blij zijn met hoe ze eruitzien 🙂 En terecht, want je bent prachtig!

  1. Dat zou héél chill zijn als er 30 uur in een dag zou zitten! Kan je net wat meer dingen doen.
   Bedankt voor je begrip en lieve compliment.
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een leuke update! Of nou ja, wel jammer dat je gestopt bent met YouTube! Ik vind je video's altijd heel leuk. Maar dat komt wel weer als je er tijd voor hebt, toch? Ik denk dat iedereen weleens onzeker is, fijn om te lezen dat jij er nu zo goed mee om kan gaan <3

  1. Wat lief om te horen dat je mijn video's altijd leuk vond! Ik hoop het zometeen na mijn studie weer op te pakken, had er ook er veel plezier in!
   Liefs,
   Evelien

 3. Ik vind het geweldig om te lezen dat je zo zelfzeker bent! You go, girl!

 4. Leuke update! Jammer dat je (tijdelijk) stopt met YouTube. Fijn dat jij zo zelfverzekerd bent 🙂 Misschien leuk om hier een post over te schrijven met tips? Heb niet kunnen vinden op je blog of je dat al eens hebt geschreven, hihi.

  Liefs!

  1. Dat is een goed idee! Super leuk!
   Ik ga er gelijk mee aan de slag. <3
   Liefs,
   Evelien

 5. Wat goed dat je je zo fijn voelt in de lichaam, dat mag ook zeker, want je ziet er top uit! En wat balen van de youtube kanaal, maar het is heel begrijpelijk.

 6. Soms moet je even een stapje terug doen, en dat is helemaal niet erg. Het is ook moeilijk om alles te combineren! Wat fijn dat je de studeer flow weer hebt gevonden. Succes alvast met het solliciteren 🙂 Liefs, Sija

 7. Wat een fijne update om te lezen, dat teveel willen en te weinig tijd hebben vind ik zo herkenbaar. Ik wil ook teveel op het moment waardoor ik iets minder blog posts op mijn blog. Ik kan heul goed snappen dat ook nog videos erbij maken echt teveel van je vraagt op dit moment en je studie is natuurlijk ook zeer belangrijk!

  En wat ben ik trots op jou dat je zo heerlijk lekker in je vel zit, daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen! <3 lekker ding ben je!

 8. Begrijpelijk dat je stopt met je kanaal, maar wel jammer als je het graag doet. Hopelijk kan je er in de toekomst weer tijd voor vrijmaken. En super dat je zo goed in je vel zit! Ik zit de laatste tijd ook heel goed in m'n vel dus ik begrijp helemaal hoe je je voelt. Goed bezig! En het jurkje dat je op de foto aan hebt, staat je héél mooi!

Geef een antwoord

Sluit Menu