Ik heb een nieuwe lay-out!

Ik heb een nieuwe lay-out!

YEEEEHEEEES! Meiden (en jongens) ik heb super leuk nieuws. Jullie hebben het vast al gezien, en nee ik ga niet trouwen, samenwonen of een ienimini baby krijgen. Het is iets wat betreft mijn blog. Ik heb namelijk eindelijk geïnvesteerd in een toffe lay-out. Helaas ben ik zelf niet zo handig om te rommelen voor een lay-out dus heb ik er een gekocht bij Etsy. Ik heb weleens vaker een lay-out op Etsy besteld, het fijne hieraan is dat je het zelf kan stylen naar je eigen wensen en ook nog eens makkelijk te installeren is (zelfs ik kan het, dus jij ook!). Ik vond mijn blog er niet meer tof uitzien, ik wilde meer overzichtelijkheid en een goede look. Het was tijd voor verandering!


Mijn nieuwe lay-out is wat rustiger en overzichtelijker dan mijn vorige lay-out. Ik heb helemaal bovenaan mijn blog ook een overzichtelijke balk gekregen waarin items staan zoals over mij, samenwerkingen etc. De sidebar heb ik verplaatst van rechts naar links, ik vind dit ook weer overzichtelijker en mooier staan. De artikels vallen weer op, en de foto’s zijn in het perfecte formaat. Het fijne aan deze verandering is dat ik weer een hele boost heb gekregen! Ik kreeg gelijk de kriebels om mijn visie en missie te veranderen en scherp te kijken naar hoe mijn blog en Instagram overkomen.

Ook mijn Instagram ben ik onder handen aan het nemen, ik ga als een wervelwind door mijn foto’s heen en een groot aantal verwijderen. Mijn feed veranderde met de week en ik heb nu de pérfecte filter gevonden waarop ik wil voortborduren.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lay-out! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het mij zeker weten in een comment.

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een prachtige nieuwe lay-out. Hopelijk krijg je er veel plezier van, hij ziet er in ieder geval er super uit.

  2. Ik vind je nieuwe lay-out heel mooi! Lekker straks maar wel nog steeds mooi en vrouwelijk door de kleur.

  3. Ik vind je nieuwe lay-out erg tof geworden! Grappig hoe je dan opeens meer motivatie lijkt te krijgen, hé? Ik ervaar hetzelfde. 🙂

  4. Jaaaa je nieuwe lay-out is zo mooi! En gaaf dat je ook je Instagram gaat veranderen, ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Sluit Menu