Beauty wishlist lente 2018

Beauty wishlist lente 2018

Mijn hart gaat sneller kloppen van alle prachtige nieuwe make-up producten en ik struin met liefde alle webshops af. Ze hebben nu aankomend weekend 20% korting bij Douglas op alle mac producten, als je producten op het oog heb kun je ze dan met korting scoren! (wat bijna nooit bij mac gebeurd). In de wishlist van vandaag laat ik een aantal limited editions zien maar ook producten die zich in het vaste assortiment bevinden. Kijken jullie mee naar mijn beauty wishlist?


Morphe Brushes Soul of Summer paletteThe Balm Meet Matte Shmaker Palette MAC blush Faux SureThe Balm Meet Matt(e) SincereZoeva Coral Spectrum blush Tom Ford Eyeschadow palette HoneyMoonNARS Wanted Eyeshadow Palette

Zoals je ziet heb ik afgelopen tijd prachtige oogschaduw producten ontdekt die een plekje hebben gekregen op mijn wishlist. Mijn hart gaat sneller kloppen van een fijn oogschaduw product, binnen de budget merken heb je ook prachtige tinten en pigmentatie maar helaas mis ik daar wel eens de extremere kleuren. Hebben jullie dat ook? Ook heb ik prachtige mac producten op mijn lijstje staan. Tip: vanaf vandaag tot en met Zondag avond hebben ze bij Douglas 20% korting op allerlei mac producten. Ga jij iets bestellen?

Welke make-up producten staan op jouw wishlist? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Oehhh die Mac blush ziet er mooi ui! Ik heb Mac Melba blush op mijn wishlist staan.

  2. Oeeeh wat een mooie producten heb je op je wishlist! Ik ben ook dol op oogschaduw, mijn hart gaat ook sneller kloppen van mooie palettes hihi.

  3. Naar de Long Lasting Liquid Lipstick van theBalm ben ik ontzettend benieuwd! Mijn beste vriendin is er dol op. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu