Vijf leuke dingen om te doen met Valentijnsdag!

Vijf leuke dingen om te doen met Valentijnsdag!

Yes! Het is bijna Valentijnsdag. De een vind het een cliché feest en geldklopperij en de ander heeft jaarlijks een leuke date-night gepland staan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Valentijnsdag altijd een gezellig jaarlijks feest vind en ik vind het een leuke manier om je lover extra in het zonnetje te zetten door middel van deze dag. In het artikel van vandaag deel ik met jullie vijf leuke dingen om te doen met Valentijnsdag! Niet voor alleen de mensen die een lover hebben maar ook voor de single ones. <3 Lees je gezellig mee?

Bron: Pinterest


1. Shop een leuke outfit/setje voor jezelf!
Valentijnsdag is natuurlijk een dag om jezelf ook wat meer in het zonnetje te zetten. Ik vind het altijd leuk om mezelf te verwennen met een dagje shoppen in je favoriete stad of juist een stad die voor jou niet bekend is (ontdek je de leukste plekjes!). Verwen jezelf met een mooi lingerie setje en daar hoef je niet eens een lover voor te hebben want het geeft je zelfvertrouwen een goede boost, en zorgt voor een goede basis van je outfit. Van het merk Esprit hebben ze prachtige lingeriesetjes. Bij Esprit kun je ook terecht voor een outfit voor een leuke date-night (Of voor een avond met vriendinnen!), ze hebben prachtige items zoals mooie jurkjes of rokjes waarin je er super leuk uitziet.

2. Stuur je lief een kaartje 
De leukste manier om iemand een berichtje te sturen vind ik door middel van een kaartje, je hebt diverse lieve Valentijnskaarten in de winkel. Een leuke en kleine manier om je lief in het zonnetje te zetten. Je kunt natuurlijk ook een lief kaartje sturen naar je moeder, beste vriendin of oma.

3. Plan een verrassing dag in 
Wat ik altijd onwijs leuk vind is een verrassing te plannen voor je lief. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een etentje voor hem/haar te maken, neem hem mee naar de dierentuin of naar een leuke liefdesfilm. Je kunt dan gelijk je nieuwe outfit van Esprit aan en ben je helemaal ready voor een leuke date-day.

4. Kook een lekkere maaltijd voor jou en je beste vriendinnen
Je kunt natuurlijk ook een gezellige avond voor jou en je beste vriendinnen organiseren. Hou een gezellige meiden avond, ga samen koken en zet een leuke romcom aan. Valentijnsdag is ook een hele leuke dag om samen met je vriendinnen door te brengen. <3

5. Hou een movie marathon en plan een me-time avond
Je kunt natuurlijk ook een me-time avond inplannen want dat is ook erg belangrijk. Ik vind het altijd fijn om mijn badkamer te veranderen in een spa, zorg voor je favoriete serie en haal een heerlijk flesje wijn. Je laad helemaal bij en bent weer klaar voor een nieuwe dag.

Wat vinden jullie leuk om te doen op Valentijnsdag?

Liefs, 
Evelien

*Advertorial

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik weet niet of ik iets speciaals ga doen met valentijnsdag (omdat het op woensdag na carnaval valt dit jaaar), maaar wellicht in het weekend erna!

  2. Wij doen niet mee aan Valentijn. 😀 Wel leuke ideetjes, zo'n (verrassings)dagje uit doen wij ook geregeld. 🙂

  3. Leuke ideetjes dit! Wij vieren niet echt valentijnsdag, maar we gaan vast wel gezellig een film kijken samen.

  4. Wat een fijne tips! Ik ga mijn vriend sowieso een lief kaartje sturen en ik denk eraan om zelf een red velvet cake te bakken haha <3

  5. Leuke ideeën!! Ik doe eigenlijk nooit iets bijzonders op valentijnsdag haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu