Review | The Body Shop – Lip juicers & Japanese cherry blossom strawberry kiss Eau de Toilette

Review | The Body Shop – Lip juicers & Japanese cherry blossom strawberry kiss Eau de Toilette

Ik kreeg een ontzettend leuk pakketje van een geheime aanbidder genaamd The Body Shop. The Body Shop heeft een speciale Valentijn’s collectie waarin ze allerlei prachtige romantische producten in het assortiment hebben. In de review van vandaag test ik twee Lip Juicers en de Japanese cherry blossom strawberry kiss eau de toilette. Lees je mee? 

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vind ik Valentijnsdag een ontzettend leuke feestdag in het jaar. Ik vind alle roze en vrolijke items in de winkels héél erg leuk, het zorgt voor wat meer vrolijkheid door de grijze wintermaand heen. Ik kreeg een geheimzinnig pakketje binnen met daarin een kaartje van ‘je geheime aanbidder’, het was onwijs leuk ingepakt en het was van The Body Shop, daar maken ze mij heel blij mee aangezien het mijn favoriete merk is.The Body Shop Lip Juicer
Dit zegt The Body Shop over de Lip Juicer: 
Kies voor fruitig met deze 100% veganistische, hydraterende balsems. Met onweerstaanbare combinaties geïnspireerd op sommaties. Onze Lip Juicers met een mix van extracten van natuurlijke oorsprong zijn verkrijgbaar in vijf verrukkelijke geuren. Je brengt ze gemakkelijk aan op je lippen voor een glad, zacht en kalmerend resultaat. Deze schattige lippenbalsems zijn perfect om overal mee naartoe te nemen 

Lip Juicer | Kiwi – Kale – Watermelon | 9,00. 
Hoe leuk ziet de verpakking er al uit! Om helemaal happy van te worden. Het heeft een mooie matte verpakking met daarin het logo. Ziet er super tof uit! De lip juicer heeft een heerlijke geur met kiwi, kale en watermeloen. Het is een heerlijke fruitige lippenbalsem die 100% veganistisch is en hydrateert goed de lippen. Het zorgt voor een glad en zacht resultaat, ze trekken snel en makkelijk in en je droge lippen zijn binnen no-time weg! Het product bevind zich al elke dag in mijn tas want ik ben er verslaafd aan. 
Lip Juicer | Acai – Blueberry – Ginger | 9,00. 
Ik ben verliefd op de heerlijke fruitige geuren, dit is een heerlijke geur met Acai, Blueberry en Ginger. Deze lippenbalsem heeft een paars/roze kleurtje en geeft je lippen een vrolijk kleurtje maar ook niet te opvallend. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren. Ook deze lip juicer heeft natuurlijk een fijne verzorgende werking. 
Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss – Eau de Toilette 50ml | 27,00
Wat The Body Shop zegt over de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss – Eau de Toilette:
Ontdek onze nieuwe Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss-geurlijn. Deze bloemige geur is subtiel, romantisch en dé musthave voor Valentijnsdag. De Eau de Toilette is 100% vegan, cruelty free en bevat noten van sappige aardbeien, handgeplukte koudgeperste bloemblaadjes voor een sprankelende bloemige geur en subtiel geurende noten van pioenrozen en amber.   

Van de verpakking raak ik al helemaal instant happy. Het karton waar de Eau de Toilette zich in bevind is al heel erg vrolijk met de vrolijke bloemenprint en het welbekende The Body Shop logo. De flacon van de Eau de Toilette ziet er prachtig uit en is een pareltje om te zien. De geur is een fijne subtiele en  bloemige geur met de geur Kersenbloesem. Ik verwachtte dat de geur overheersend zou zijn maar hij is erg subtiel en ik vind het een perfecte geur voor de Lente en de Zomer en perfect te dragen op Valentijnsdag. Ik ben fan van deze heerlijke geur! Je moet wel na een aantal uur weer even bij sprayen en dan ruik je weer helemaal lekker. <3
Als conclusie kan ik trekken dat ik helemaal fan ben van de fijne Valentijns collectie. Ik vind ze heerlijk fruitig en ik ben gek op de Eau de Toilette, ik ga het zeker vaak gebruiken en toevoegen aan mijn daily routine. 
Wat vind jij van deze leuke Valentijnscollectie? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Laatst rook ik even aan dat parfum bij The Body Shop en ik ben ook helemaal fan. Wat een heerlijk zoete geur en het flesje is inderdaad alleen al heel mooi om te zien. Die lip juicers lijken me ook erg fijn in gebruik.
    Wat een feestje om zulke leuke producten te ontvangen als perspakket voor Valentijnsdag! 🙂

  2. Ik vind de Lip Juicers vrij prijzig voor wat ze zijn, ook al klinken ze wel fijn! De eau de toilette lijkt me heel erg lekker!

  3. Ik heb hier nu al zoveel over gelezen dat ik niet anders kan dan super benieuwd zijn! Ik moet die parfum echt een keertje gaan ruiken!

  4. Oeh, die geheime aanbidder zou ik ook wel willen hebben. Zalig! Ik heb de lip juicers ook al vaker voorbij zien komen en mij lijken ze echt heel tof. Die wil ik dus ook wel uitproberen!

  5. De verpakking ziet er cute uit! Ben benieuwd hoe hij ruikt!

Geef een antwoord

Sluit Menu