Photodiary 128 | Krabpaal in elkaar zitten, zonnig weer & wijntjes drinken met Eline.

Photodiary 128 | Krabpaal in elkaar zitten, zonnig weer & wijntjes drinken met Eline.

Hoi iedereen! Het is Dinsdag dus het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Ik had een rustige week, ik heb een dag meegelopen bij een inloophuis voor dak- en thuislozen in het hartje van Amsterdam, we zetten een krabpaal in elkaar (het huis wordt al katjesproef), het was heerlijk zonnig weer en ik ging gezellig wijntjes drinken met Eline. Lees je mee? <3


Maandag

Maandag begon ik de dag met een work-out, ik ging weer aan de slag met het schema en ik was helemaal voldaan na een ochtend sporten. Zó fijn!

We kregen een groot pakket binnen met onder andere deze krabpaal voor de katjes. Je ziet Noah al kijken van: ”Wat gaat er gebeuren?!”. Hij heeft al een mooi plekje gekregen in de woonkamer. 
Dinsdag

Dinsdag ochtend was ik vroeg uit de veren want ik ging een dagje meelopen bij een instelling van De Regenboog groep. Namelijk een inloophuis voor dak- en thuislozen. Ik genoot helemaal van het ochtend zonnetje. Zo fijn!

Rond drie uur was ik klaar en liep ik door hartje Amsterdam heen, het inloophuis had een plekje aan de grachten. Wauw!
Woensdag
Woensdag dook ik om half negen de sportschool in en ik ging daarna een dagje aan mijn blog en youtube kanaal werken. Zo fijn zo’n dagje om al je mails te beantwoorden, artikels te schrijven en een video op te nemen. Heb jij de video al gezien die afgelopen Vrijdag online kwam? Een gezellige shoplog 🙂 
Ook kreeg ik deze Woensdag het leuke nieuws dat ik deze week op sollicitatiegesprek mag komen bij Parnassia React in Den Haag voor een vakantiejob, ze zochten iemand die niveau 4 afgestudeerd was dus ik heb direct gereageerd. Super spannend vind ik sollicitatiegesprekken altijd! Jij ook? 
Donderdag

Donderdag had ik een dagje stage, een buddy van mij die ik ging bezoeken die was op dat moment niet thuis dus ik besloot even langs Osdorp plein te gaan en een kijkje te nemen bij de sale. Ik heb onder andere een nieuwe sportoutfit met grote korting gekocht, zo fijn! Ook vond ik een namaak beautyblender van Real Techniques met korting.

In de avond ging ik samen met vriendinnetje Eline wijntjes drinken bij de Swing in Gouda. Ik had haar al zo’n tijd niet gezien!

We bestelden een flesje wijn en wat lekkere snacks. Zo fijn dit soort avondjes. <3
Vrijdag

Vrijdag kreeg ik een leuk pakketje van HappySocks binnen, ik plaatste namelijk een bestelling want ze hadden allerlei sale. Super leuk! <3


In de middag hield ik een grote schoonmaak in mijn kamer, alles eventjes langsgaan en mijn plantjes ook allemaal weer water geven. Zo fijn als alles weer lekker schoon is!

In de avond had ik een mini verrassing voor Mike, ik had biertjes koud gezet, lekkere snackjes gehaald en monopoly klaar gezet. Zo leuk zo’n date-night at home! <3

Zaterdag
Zaterdag had ik flink uitgeslapen en was ik ontzettend verkouden en aan het hoesten, er kwam helaas ook nog flinke hoofdpijn bij. Ik had in de avond afgesproken met goede vrienden maar ik heb dit helaas afgezegd. Ik heb die avond netflix gekeken, we zijn begonnen aan de serie Hannibal (Súper spannend!) en zijn vroeg gaan slapen. 
Zondag
Helaas had ik die nacht zo slecht geslapen dat ik mij ook niet heel fit voelde de dag erna, in de middag ben ik wel eventjes naar de verjaardag van mijn schoonvader geweest en ben ik daarna in de avond wie is de mol gaan kijken om weer eventjes te relaxen. Bah! De griep heerst. 
Hoe was jullie week? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Balen dat je de griep nu flink te pakken hebt! Hopelijk voel je je snel een stuk beter. Wat spannend van dat sollicitatiegesprek trouwens! Ik ga hard voor je duimen dat het je een leuke baan oplevert 🙂

  2. Echt iedereen begint ziek te worden/is al ziek.. echt super vervelend bah! Ik hoop dat je snel opknapt! En wat super leuk om die monopoly date zo klaar te zetten. spelletjesavonden zijn sowieso jackpot! Ben zo benieuwd naar je nieuwe kitten!!!

    LIEEEFS

  3. Vervelend die griep.. Het heerst inderdaad echt, mijn vriend was ook flink ziek van het weekend! Wel een hele fijne, gezellige week verder!

  4. Wat een leuke foto's! Vervelend dat je zaterdag ziek werd, ik voelde me ook niet fit, maar gelukkig bleef het bij alleen keelontsteking! Beterschap <3

  5. Leuke foto's weer! Ben zo benieuwd naar je kitten <3 <3 En balen dat je de griep hebt te pakken, bahbah.. Gauw beter worden!! Liefs!

  6. Mooi Amsterdaaam! Happy Sock zijn ook echt nog steeds mijn favoriete sokken <3

  7. Leuke week heb je gehad! Jammer dat je ziek werd maar iedereen is ziek haha.

  8. Wat een leuk week! Grappig die krabpaal, wij zijn nu ook aan het orienteren voor een poesjee en dus ook een krabpaal.

Geef een antwoord

Sluit Menu