Review | Bobbi brown Long-Wear Even Finish foundation SPF 15

Review | Bobbi brown Long-Wear Even Finish foundation SPF 15

De zoektocht naar de perfecte foundation die goed bij je huid matcht vind ik altijd een grote en moeilijke klus. Ik gebruikte al jaren de Stay Matte variant van Rimmel London. Deed niet aan al mijn eisen maar kon net door de keuring heen. Pas geleden kwam ik in aanmerking met de Bobbi Brown Long-Wear Even Finish foundation met SPF 15. Vandaag zet ik dit product in het zonnetje en is het tijd voor een uitgebreide review. Lees je mee? 

De verpakking heeft een sjieke uitstraling, de foundation bevind zich een in glazen flesje. Het glas is matte en heeft een herkenbaar lettertype op de verpakking wat je direct linkt aan Bobbi Brown. Ik vind het flesje er goed uit zien!
De foundation bevind zich in diverse kleuren, maar liefst 19 kleuren. Voor elke type huid wel een kleur wat goed bij je huidskleur past. Ik heb de foundation in de kleur Sand.

De long-wear even finish foundation is een lang houdende foundation die natuurlijk aanvoelt op de huid maar tegelijker tijd ook een natuurlijke look geeft. De foundation hydrateert maar het laat tegelijkertijd een verzorgend laagje achter op mijn huid. De foundation brengt soepel aan en zorgt voor geen maskereffect rondom mijn gezicht.

In de foundation bevinden zich verzorgende ingrediënten zoals glycerine en karitéboter die zorgen ervoor dat de huid soepel en zacht houdt. De foundation beschermt ook de huid tegen veroudering met SPF-15 en antioxidanten vitamine C en E. Ik vind de foundation erg prettig in gebruik, het heeft een heerlijke geur met Lavendel en mijn huid voelt verzorgt aan terwijl ik foundation aan heb gebracht. Ik ben fan! Ook ben ik erg enthousiast omdat er zoveel verzorgende componenten in de foundation bevinden.

Dit is mijn gezicht zonder make-up, je ziet dat ik veel onzuiverheden heb en diverse rode plekken in mijn gezicht.

Ik vind de dekking van de foundation erg goed! Het geeft een natuurlijk effect maar wel de zo nodige dekking. Het bedekt mijn onzuiverheden en rode vlekken in mijn gezicht maar zorgt voor geen maskereffect. Ik heb maar een pompje foundation gebruikt, je hebt dus ook nog eens niet zoveel nodig!

Dit is de foundation in een gehele look! Ik vind het een mooi effect geven en ik ben erg tevreden over de foundation. De foundation verzorgd mijn huid, dekt goed en heeft een matte finish. Het is makkelijk in te blenden en laat geen extreem ‘masker’ effect achter. De geur van de foundation vind ik ook een leuk pluspunt!

Het is natuurlijk aan jezelf de keuze of je zoveel geld neer wilt leggen aan een foundation, ik heb de foundation aangeschaft met Black Friday, desondanks vind ik de foundation wel zijn geld waard. Een goede foundation vinden die goed bij je huid past is voor mij zeldzaam! Ik heb advies gekregen bij de Bobbi Brown counter, het artikel kan je hier lezen over mijn ervaring.

De Bobbi Brown Long-Wear Even Finish foundation SPF 15 kost 46,90 en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Douglas etc.

Heb jij de perfecte foundation al gevonden? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Mooie foundation is dit! Enne, veel onzuiverheden? Dat vind ik allemaal wel meevallen hoor! Je ziet er prachtig uit, ook zonder foundation!

  2. Ik vind dit een hele mooie foundation! Ik heb zelf een hele vette huid dus ik gebruik het liefst matte foundations.

  3. Goede review! Ik draag eigenlijk nooit foundation, de laatste die ik had is inmiddels al weer een jaar op. Als het echt nodig is gebruik ik die van mijn zusje, die is van Clinique, heel fijn!

    1. Lief, dankjewel! Ja Clinique schijnen ook hele fijne foundations te hebben. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu