Photodiary 125 | Kerst, oud & nieuw, en toffe kringloopvondsten!

Photodiary 125 | Kerst, oud & nieuw, en toffe kringloopvondsten!

Yay! De eerste photodiary van het jaar. Ik heb een leuke jaarwisseling gehad! Ik heb het dit jaar bij mijn vriend en zijn ouders gevierd. We hebben de oudejaarsconference van Guido Weijers gekeken, en hebben om 12 uur champagne open getrokken en naar het mooie vuurwerk gekeken. Ik had voor de rest een fijne eerste week vakantie, ik heb kerst gevierd & ik heb toffe kringloopvondsten gevonden. Neem je een kijkje?

Zondagavond

Zondag avond vind ik toch wel leuk om even te laten zien! Ik had mezelf op getut en mijn nieuwe glitterjurkje aan getrokken van de Sissy-Boy, we gingen naar de kerst mis in de kerk en hebben daarna cadeautjes uitgepakt die onder de boom lagen. Ik kreeg onder andere een maskertje, huispak van de Hunkemöller, het nieuwe boek van Astrid Holleeder, en de nieuwste lp van John Mayer. Ik ben super blij met de cadeautjes!


Maandag

Maandag ochtend was het eerste kerstdag! We vierden eerste kerstdag met mijn eigen familie, mama had een heerlijk kerstontbijt gemaakt. Zelfs met macarons!

Natuurlijk moest er een cliché foto voor de kerstboom worden gemaakt! Sjieke outfitjes aan. <3

We gingen daarna naar mijn zus toe om daar kerst te vieren,  we speelden Party & Co en ik at dit leuke kleine koekje met een kerstmannetje erop! Zo leuk zagen ze er uit.

We maakten per duo een gang van het diner, we hadden onder andere carpaccio en een heerlijk biefstukje. Jummm!


Dinsdag

Tweede kerstdag werden we laat in de ochtend wakker en starten we de dag rustig op, we hadden een lekker ontbijtje. Ik keek de vlog van Billie Rose en Mike keek gezellig mee. In de middag zijn we naar mijn schoonfamilie gegaan en hebben we lekker gegeten. Ik heb super leuke kerstdagen gehad! Jullie ook?


Woensdag

Woensdag begon ik de dag met een work-out, na alle snacks was het tijd om weer te sporten. Ik doe sinds kort een kracht training schema en dat gaat steeds beter, yes! De rest van de dag ben ik gaan studeren, over een aantal weken beginnen de tentamens.


Donderdag
Donderdag ochtend maakte ik een rondje op de fiets door Gouda, ik ging langs drie kringloop winkels. Ik vond alleen een boek over de Heineken ontvoering (super interessant!), die ging natuurlijk mee. In de rest van de middag ben ik weer met mijn neus in de boeken gegaan.


Vrijdag

 Vrijdag stond ik om half 9 in de sportschool! Zo fijn om zo de dag te beginnen.

Ik las mijn samenvattingen door en ging daarna samen met mijn moeder weer langs een aantal kringloop winkels, ik vind dat altijd erg leuk om te doen en je kan de leukste spulletjes vinden. Ik nam onder andere dit echte delfts blauwe schaaltje mee wat gemaakt is in Gouda, voor 2,50. Kan ik het natuurlijk niet voor laten liggen! 🙂

 Ik vond onder andere dit leuke kookboek van Blond Amsterdam, een leuke stropdas voor Mike & een boek van Simone van der Vlugt. 

Mama en ik gingen nog even langs bij de mac voor heerlijke patatjes. We zijn daarna nog naar een kringloop winkel gegaan in Rijswijk en daar vond ik nog twee goede boeken, een bierglas voor de uitzet, een vintage blik en twee leuke spellen.

Vrijdag avond pakte ik de trein naar Breda, nam ik een lekkere ijskoffie met slagroom van Starbucks. Heerlijk! In de avond ging ik samen met Mike en Sebastiaan een wijntje en biertje drinken bij de Aogse markt.

Zaterdag 

Zaterdag ging ik met Mike de stad in, ik had ongeveer een maandje geleden een monopoly spel gezien in een Mario variant. Ik had hem toen niet meegenomen dus ik besloot nu te kijken in Breda, ze hadden er gelukkig nog één. Dus ik nam hem mee, een leuk cadeautje voor mezelf.

Ook zit er in Breda een leuke muziekzaak met vele tweedehands lp’s en cd’s, ik spotte een lp van Eric Clapton. Ook die nam ik mee! Zo leuk om voor een koopje nieuwe lp’s te kopen.

Natuurlijk gingen we het spelletje gelijk proberen! Het is wel anders dan de normale versie, je betaald bijvoorbeeld met muntjes en je hebt diverse krachten. Echt een aanrader, ik vind hem erg leuk!

In de avond nam Mike mij mee uit eten, we gingen Spaans eten bij Los Olivos in Breda (Princenhage). We hebben diverse tapas gegeten en mochten allerlei lekkere wijntjes en cava proeven. Heerlijk!

Deze wijn mochten we ook proeven, ik vond de verpakking zo leuk! Het was een heerlijk wijntje en besloot drie flesjes mee te nemen. Zelfs Mike vond hem lekker! Daarna zijn we weer langs de Aogse markt gegaan om nog een biertje te drinken.

Zondag 

Zondag was een relaxte dag, we sliepen weer erg laat dus sliepen weer uit. We gingen langs de opa en oma van Mike en haalde een boodschapje, in de avond aten we heerlijk Grieks gemaakt door mijn schoonmem en in de avond gingen we de oudejaarsconference kijken van Guido Weijers, daarna was het natuurlijk tijd om de champagne te openen en af te tellen. 2017 was een fijn en bijzonder jaar en ik heb een gezellige jaarwisseling gehad, hopelijk jullie ook?

Lieve lezers en lezeressen, ik wens jullie een fijn en gezond nieuwjaar!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet eruit als een gezellige week!
  Liefs Jorinda

 2. Gelukkig nieuwjaar! Wat een leuke week heb je gehad, ik zie allemaal heerlijk eten voorbij komen. En wat is je jurkje van Sissy Boy mooi! Staat je echt heel goed. Malou x

  1. Wat een lief compliment, dankjewel Malou! Ben ook zo blij met het jurkje. <3
   Gelukkig nieuwjaar!
   X

 3. Gelukkig nieuwjaar <3 het eten ziet er allemaal zo lekker uit, ik krijg er honger van haha.

 4. Gelukkig Nieuwjaar! Ik vind je jurkje wel echt ontzettend tof, staat je goed!

 5. Wat een leuk overzichtje! Gelukkig nieuw jaar lieve Evelien <3 Dat jurkje die je aanhad tijdens Kerst staat je prachtig. En jullie Kerst ontbijt en diner ziet er zo lekker en gezellig uit!

 6. Wat heb je een leuke dagen gehad. Ik vind die foto van jou en je vriend heel leuk! Gelukkig nieuwjaar x

 7. Zo te horen heb je heerlijke kerstdagen en een fijne Oudejaarsavond gehad. Wat fijn dat je zo hebt genoten en jullie zagen er ook prachtig uit met kerst! Superleuk dat je Monopoly voor jezelf hebt gekocht! Wat een grappige editie is dit!
  Ik wens je een heel mooi en gelukkig 2018 toe! ♥

  1. Leuke editie he? We hebben het echt al vijf keer gespeeld ofzo haha.
   Ik vond het ook inderdaad een erg leuk cadeau. <3
   Dankjewel Romy, ik wens jou ook een fijn 2018!
   X

Geef een antwoord

Sluit Menu