Blijheidmomentjes | Dead-lines (bijna) achter de rug, the punisher kijken & kittens! #39

Blijheidmomentjes | Dead-lines (bijna) achter de rug, the punisher kijken & kittens! #39

Yes! ik ben er weer, na drie dagen stilte op mijn blog (veel te lang voor mijn doen) ben ik er weer. Ik vond het zó raar om drie dagen geen blogposts online te plaatsen dus ik heb het stiekem wel een beetje gemist. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aardig was onder gesneeuwd door toetsen en dead-lines. Gelukkig heb ik de drie toetsen achter de rug. Ik heb er een goed gevoel over dus ik ga zeker ervoor duimen. Genoeg bijgekletst! Vandaag deel ik met jullie momenten waar ik afgelopen tijd blij van werd. Lees je gezellig mee?

Voldaan gevoel hebben na de tentamens. 

Avondje knuffelen met Mike en serie kijken, we zijn aan the Punisher begonnen! Super interessant. 

Een héérlijk flesje wijn open trekken. 

Nieuwe petjes en baretjes shoppen. Love it!

Een ge-wel-dig shirtje met streepjes shoppen bij Scotch & Soda. 

Genieten van de Amsterdamse grachten. 

Bij een nestje met Britse korthaar en langhaar kittens kijken! We wilden eerst voor alleen een Britse korthaar kitten gaan en hebben er nu een Britse langhaar kitten bij genomen. Zó leuk! Aan het eind van Februari komen ze bij ons wonen. Fien en Cato gaan ze heten. 

Een goed boek lezen, zo’n fijne manier om te ontspannen. 

Lieve app gesprekken met mijn beste vriendinnetje. 

Wie is de mol kijken! Yay! Kijken jullie het ook? 

Double dates in de planning maken. 

Het zonnetje wat tussen het slechte weer door schemert. 


Tussen de stress door een me-time avondje houden, first dates kijken. 

Avond wandelingen maken samen met Mike en Noah. 

Leuke vintage shops ontdekken in Amsterdam. 


Mijn nieuwe mario-monopoly spel spelen met Mike. 

Mijn nieuwe buddy ontmoeten en gelijk een klik ervaren. 

Met Mike wakker worden op de Zondag en een uur lang knuffelen en elkaars rug kietelen, héérlijk. 

Een filmpje kijken en een potje thee zetten. 

Geweldige kringloop vondsten doen. 

De vlogs kijken van Billie-Rose, een van mijn favoriete vloggers!


De flow als cadeautje voor mezelf kopen. 


Waar werden jullie blij van afgelopen tijd? 

Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 9 reacties

 1. Wat fijn dat je deadlines nu echt bijna achter de rug zijn! Daar heb je je toch maar weer mooi doorheen geslagen 🙂
  Zo leuk dat jullie niet een, maar twee kittens krijgen! Ik ben echt heel benieuwd naar Fien en Cato! Ik vind hun namen alleen al zo lief ♥
  Wat een fijn, blij lijstje weer!

 2. Ahhh de kittens zagen er al zo schattig uit, zo leuk! Ik werd blij van een goede studiedag gisteren met een vriendin, waarbij we behalve goed gestudeerd ook heel fijn gepraat hebben.

 3. Ik word op dit moment gelukkig van jouw lijstje! BENIEUWD NAAR DE POESJES! WIDM! <3

 4. Wat fijn dat je tentamens achter de rug zijn! En ahwww, ik ben zo benieuwd naar jullie kittens! <3

 5. Heerlijke momentjes weer! Ik ben zo benieuwd naar de kittens! Zo lief <3 Billie Rose is idd super leuk, ook een van mijn favorietjes! Ik heb jou trouwens ook genoemd in één van mijn favo bloggers. Toevallig gelezen?
  Liefs! XOXO

Geef een antwoord

Sluit Menu