Video | GROTE HERFST SHOPLOG! Fabienne Chapot, H&M, Vintage, Costes & meer!

Video | GROTE HERFST SHOPLOG! Fabienne Chapot, H&M, Vintage, Costes & meer!

Yay! Het is tijd voor een héle grote herfst shoplog. Ik heb de afgelopen maanden onwijs leuke items gekocht wat ik natuurlijk met heel veel liefde aan jullie wil laten zien. Ik heb onder andere gewinkeld bij Fabienne Chapot (favo merk!), H&M, Vintage, Costes etc. Het is vooral een fashion shoplog want er komt nog een aparte beauty shoplog binnenkort aan. Dus stay tuned! Ik ben benieuwd wat jullie van deze shoplog vinden. Laat het mij zeker weten, en als je nog tips hebt hoor ik het graag!

Klik hier als je de video niet kunt zien. Ik merk dat ik het filmen ontzettend leuk vind en ik het een hele toffe manier vind om mijn enthousiasme over bepaalde dingen over te dragen aan jullie. Ik heb ook nog eens een aantal abonnees erbij gekregen de afgelopen dagen, nog 30 te gaan en ik heb er 100! Super bedankt daarvoor! Ben jij al geabonneerd? Als je hier klikt kom je op mijn youtube kanaal.

Vinden jullie het leuk om vaker shoplogs te zien? <3
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu