The perfect christmas gift for your boyfriend!

The perfect christmas gift for your boyfriend!

De feestdagen komen er heel erg snel aan. Ik vind de feestdagen een van de gezelligste dagen van het jaar en ik ben gek op Kerst. Ik hou ervan om mensen in mijn omgeving die ik liefheb te verwennen met allerlei leuke cadeau’s. Voor mijn vriend vind ik het altijd wat lastiger om keer op keer een leuk cadeau te verzinnen. In het artikel van vandaag geef ik jullie een erg leuke tip!

Het is naar mijn mening best wel lastig wat je voor een man kunt kopen, ga je voor een nieuw spel voor zijn gamecomputer, een goed boek, of een album van zijn favoriete band. Elk jaar zit ik weer te brainstormen welke keuze(s) ik wil maken. Waar maak je nu een man precies blij mee? Ik vind het altijd leuk om een (kerst) cadeau te geven die hij zelf kan gebruiken. Overhemden.com  is een webshop waar je allerlei soorten overhemden kan vinden voor de man, van casual tot een netter overhemd, in alle kleuren, maten, en diverse stoffen.

Mike draagt een overhemd van het merk Kronstadt. Het is een overhemd wat je kan dragen als casual. Het overhemd hebben ze in diverse kleuren zoals donkerrood, zwart en donkergrijs. De stof van het overhemd is van flanel. Flanel zorgt voor duurzaamheid en het is een zachte stof wat er voor zorgt dat het comfortabel om je lichaam heen sluit.

Kronstadt is een trendy Deens merk dat mannen kleding produceert. Een eigentijdse look met elegante details vind je bij Kronstadt. Echter wanneer je een overhemd van Kronstadt draagt zorgt dit voor een goed gevoel en veel zelfvertrouwen. De overhemden zijn van goede kwaliteit en voelen zacht aan op de huid. Het fijne aan het merk van Kronstadt is dat de overhemden van goede kwaliteit zijn maar sterk geprijsd waardoor het ideaal is om cadeau te geven aan je vriend, vader, of broer.

Ik heb nog een goede tip voor jullie wat betreft (kerst) cadeau’s voor je vriend! Een goed basic t-shirt die goed aansluit op zijn lichaam is ook belangrijk wat betreft voor een goede look met een overhemd. Mike draagt een wit T-shirt van het merk Shirtsofcotton en is gemaakt van bamboe katoen. Het T-shirt heeft een v-hals en is gemaakt van goede kwaliteit, en de stof voelt aangenaam aan op de huid.  Het T-shirt kan natuurlijk als casual worden gedragen maar is ook erg prettig te combineren onder een overhemd.

Overhemd | Kronstadt (overhemden.com) – Jeans | SilverCreek – T-shirt | ShirtsofCotton – Schoenen | Kees dump – Jas | PME Legend.

Wat geven jullie graag aan je vriend voor kerst? En wat vinden jullie van Mike zijn overhemd? 
Liefs, 
Evelien
Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een mooi overhemd en het staat je vriend heel goed! Prachtige foto's heb je van hem gemaakt en wat leuk dat je hem met dit overhemd kon verrassen 🙂

  2. Leuke foto's, mooi met die zon! Mijn vriend en ik doen eigenlijk niet aan kerstcadeau's, maar ik heb stiekem een boek voor hem gekocht wat hij gratis wil.

  3. Het staat hem erg goed! Mooie foto's heb je ook gemaakt <3

Geef een antwoord

Sluit Menu