Photodiary 124 | Sneeuwpret, verrassing van poopoo & kerstshoppen!

Photodiary 124 | Sneeuwpret, verrassing van poopoo & kerstshoppen!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een fijne maar drukke week achter de rug gehad. Ik heb genoten van de sneeuw en samen met Noah gewandeld, Mike had een lieve verrassing voor mij, en ik ging samen met mijn beste vriendinnetje naar Den Haag toe om kerstinkopen te doen en lekker te lunchen. Lezen jullie mee naar deze leuke gezellige week?

Maandag sneeuwde het zo hard en ik genoot er helemaal van! Het gaf het echte kerstgevoel zo met de kerstboom op de voorgrond en allerlei sneeuw op de achtergrond. Ik ging samen met Noah wandelen door de sneeuw heen, ze vond het zo leuk! Vinden jullie honden de sneeuw ook zo leuk? <3

Wat een uitzicht die sneeuw! Kijk hoe dik de sneeuw was in de avond, prachtig uitzicht vanuit mijn raam. In de avond relaxte ik en keek ik een documentaire.

Dinsdag

Dinsdag vroeg moest ik de kou en gladheid trotseren want ik wilde graag naar de sportschool, om half 9 kwam ik aan en kon het bikkelen beginnen..

 Het was super rustig in verband met de sneeuw, ik heb een nieuw schema wat betreft sporten en ik ga diverse kracht training proberen. Het geeft mij echt een energieboost & na het sporten ben ik helemaal moe. Super fijn!

De rest van de dag ben ik aan school gaan werken, heerlijk zo’n productieve dag! Ik had een grote to-do lijst en ik kon een heleboel daarvan afstrepen.  Voelt altijd zo fijn om te doen!

Woensdag

Weer een saaie afbeelding van mijn laptop inclusief studieboeken, Woensdag had ik een dagje college, er kwam een ervaringsdeskundige in de les & ik maakte mijn samenvatting af. Ik vind het zo leuk dat de lessen zo interessant zijn! Dat geeft mij altijd echt een motivatie boost.
Donderdag

Donderdag had ik een dagje stage en ik ging langs mijn buddy. Op de terug weg scheen het zonnetje heerlijk en ik genoot helemaal! Ik kan zo genieten van het winterse zonnetje.

 Op Amsterdam Centraal at ik mijn avond eten, ik haalde een pastaatje bij Julia’s, ik vind dat altijd zo lekker. <3

In de avond had ik een vrijwilligersborrel van mijn stage! Het was een flink stukje lopen maar we hadden het gevonden. Het was een super leuke avond, lekker wijntjes gedronken en hapjes gegeten en vooral veel gezelligheid. In de avond keek ik nog Expeditie Robinson.

Vrijdag

Vrijdag had ik een ochtendje college en stond ik rond half 9 al in Amsterdam. Rond 11 uur was de les al afgelopen, ik lunchte thuis en ik ging daarna direct door naar de stad. Het was er super druk in verband met kaarsjes avond wat in de avond ging plaats vinden, super gezellig!

 Ik ging een middagje samenvattingen maken bij mijn favoriete hotspot in Gouda: het Barista cafe. Ik was die middag zo productief, echt een aanrader om een keer buiten de deur te werken!

 Daarna liep ik een flink stuk naar de kringloop toe, ik nam een kijkje bij de LP’s en ik nam een boek voor 2 euro over schizofrenie mee. Interessant! Ik vind kringloopwinkels zo leuk, jullie ook?

Winter heeft ook wel weer iets, kijk hoe gezellig! In de avond ging ik relaxen en genoten van de vrije tijd en niks moeten doen.

Zaterdag

 Zaterdag sliep ik tot half 9 uit, ging ik opfrissen en optutten en met de trein naar Den Haag want ik had met Charlotte afgesproken om een dagje te gaan kerstshoppen! Het is een traditie geworden, zo leuk <3

Het was een super gezellige middag, we gingen ook lunchen en een het lekkerste taartje ooit eten bij Dudok in Den Haag, echt een aanrader. <3

We hadden onze buikjes weer gevuld en waren we weer klaar om verder te gaan met kerst shoppen. Ik kan er altijd zo van genieten om leuke cadeau’s te kopen <3

In de avond pakte ik de trein van Den Haag naar Breda toe. Ik at gezellig met mijn schoonouders en ging daarna douchen. Ik wilde mijn chill-kleding aandoen maar Mike zij dat ik mijn outfitje en mijn schoenen aan moest doen. Ik snapte er niks van! We stapten op de fiets en de verrassing was dat we naar de film gingen!!! Zo leuk <3 Ik ben gek op verrassingen en ik vond het erg lief.


Zondag
Zondag hadden we een fijne relax dag, we sliepen uit en in de middag ging ik naar de verjaardag van mijn schoonzus. In de avond aten we een lekker soepje en stukjes pizza en ging ik alweer naar huis. De week is omgevlogen!

Hoe was jullie week? <3 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 20 reacties

 1. Wat lief dat je vriend je verraste met een bioscoopbezoekje! En superleuk dat je na je lessen in Amsterdam kon winkelen. Ik ben benieuwd naar je Rituals-aankopen. Wat staat die rode baret je mooi trouwens!

 2. Ohh die taart ziet er echt heerlijk uit, jammie! En een bezoekje aan de bioscoop is altijd leuk, zeker als het een verrassing is, super lief!

  1. Ja die was echt zo lekker! Het lekkerste taartje wat ik ooit op heb. <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat lief van Mike! Verrast worden is altijd leuk, zeker met een bioscoopbezoekje. Je baretje staat je heel leuk en wow, wat ziet die Red Velvet taart er goed uit zeg.

 4. Zo lief dat Mike je verraste met een bioscoopbezoekje. Julia's lijkt me geweldig! Ik zie het zo vaak passeren. Spijt dat ik er niets gekocht heb toen ik laatst in Amsterdam was!

  1. Vond het ook echt heel erg leuk <3
   Ja is echt een aanrader, smaakt altijd heel erg goed.
   x

 5. Wat een lekker productief weekje heb jij gehad! Julia’s is zooooo lekker <3. Super leuk dat jullie als verassing naar de bios gingen

 6. Wat een leuke week! Kerst shoppen is ook altijd zo leuk en gezellig :-). Buiten de deur werken vind ik ook altijd erg fijn!

  1. Ja werd er zo productief van, deed het eigenlijk nooit maar vond het zo fijn. Ik ga het vaker doen. 🙂

  1. Ik heb er zo van genoten! Vond de sneeuw heel erg leuk <3 Oeh wat leuk! Heel erg veel plezier. Waar ga je kerstshoppen?
   Liefs,
   Evelien

 7. Wat heerlijk, al die sneeuwplaatjes! Noah is ook zo'n lieverd <3. En respect dat je met dat weer gewoon naar de sportschool bent gegaan! Ik had het toen opgegeven haha.

 8. Wat een fijne verassing de bios! En ik vind dit echt de leukste plogs deze week! Al die sneeuw foto's! LOVE IT! Benieuwd wat er in het ritual pakketje zit! <333

Geef een antwoord

Sluit Menu