My sparkly christmas outfit!

My sparkly christmas outfit!

Wat een fijne Kerstdagen heb ik achter de rug! Hopelijk jullie ook? Ik droeg met Kerst mijn nieuwe sparkly glitter jurkje van de Sissy-Boy. Het is een echt feestelijk jurkje, maar het handige eraan is dat je het jurkje zowel casual als netjes kan combineren. In de outfit post van vandaag combineer ik het met mijn favoriete ‘kerst tasje’. Kijk je mee?

Het jurkje heeft een dun stofje maar onder de jurk bevind zich een onderjurkje die strak om je lichaam heen valt waardoor je niet druk hoeft te maken dat het jurkje doorschijnt of dat het jurkje omhoog waait. Het jurkje heeft aan de voorkant een sjieke split en aan de achterkant valt het jurkje mooi lang. Ik vind het een echte eyecatcher en een goed item voor in je garderobe. Ik ben er ook ontzettend blij mee. <3

Ik heb de outfit af gestyled met mijn groene sterrentas van Fabienne Chapot en armbanden van Pandora en Ivy Luxury. Ik vind accesoires altijd je outfit helemaal afmaken. Ik draag mijn
comfortabele Dr Martens shiny schoenen, maar je kan natuurlijk hier ook hakken of nette laarsjes onder dragen.

Details:
Jurk – Sissy Boy | Schoenen – Dr Martens | Armbanden – Ivy Luxury & Pandora | Tas – Fabienne Chapot | Horloge |

Wat vind je van mijn outfit? Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling, tot in het jaar 2018!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Echt een prachtige en hele stijlvolle jurk en je hebt hem heel mooi gecombineerd zo! Wat is dat tasje ook leuk (en heel toepasselijk voor kerst!)!

  2. Ik zag er al veel foto’s van voorbij komen op Insta. Ik vind hem heel leuk en hij staat je goed!

  3. Wauw wat een prachtige jurk heb je aan! Hij is echt zooo mooi <3 Ondanks dat het tasje best wel heftig is qua kleur vind ik het een leuke combi zo!

  4. Ik zou zelf niet zo snel voor dat jurkje en die tas hebben gekozen, maar het staat je super mooi!

  5. Wat een leuke outfit weer =)
    Echt een leuk tasje!
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu