Lichaamsverzorging | De vier voordelen van arganolie!

Lichaamsverzorging | De vier voordelen van arganolie!

Ik ben de laatste tijd meer fan van natuurlijke producten, ik heb sinds kort arganolie ontdekt. Argan olie is een bijzondere en zeldzame olie. Het product is de laatste jaren steeds populairder geworden. Arganolie wordt ook wel het Marokkaanse Goud genoemd. In het artikel van vandaag deel ik de vier grote voordelen van arganolie!

Arganolie is een fijn product wat erg prettig is in gebruik. Je zal nu wel denken: hoe komt het dat arganolie zo bekend is? Arganolie is vooral bekend als cosmetisch en huidverzorgingsproduct, echter kan het ook nog op meerdere diverse manieren worden gebruikt. Arganolie bevat actieve componenten zoals oliezuur en linolzuur. Dit zorgt voor bescherming van de huid en het vergroten van de weerstand. Ik ga jullie nu meer vertellen over de vier voordelen van arganolie.

Arganolie helpt tegen acne, haarverlies, en rimpels tegengaan 
Je kan eigenlijk arganolie wel een wondermiddel noemen. Arganolie helpt tegen acne, rimpels tegengaan en haarverlies. Ook zorgt het voor versteviging van het haar en de nagels. Ideaal om je lichaam goed mee te verzorgen! Je kan arganolie op diverse manieren aan je dagelijkse routine toevoegen.

Het versterken van het immuunsysteem

Arganolie heeft een positief effect op het versterken van het immuunsysteem. De arganolie helpt het voedingsopname niveau van de cellen te verhogen. Dit zorgt ervoor dat je immuunsysteem versterkt. Je immuunsysteem zorgt ervoor dat je minder snel ziek raakt.

Arganolie versterkt de huid
Arganolie helpt de huid zich te herstellen na beschadigde invloeden, een voorbeeld hiervan zijn extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld kou. Het zorgt ervoor dat de huid hierdoor versterkt wordt en hier beter tegen kan. Je ervaart natuurlijk vaak nu met de kou dat bijvoorbeeld je benen erg droog zijn, arganolie kan hier bij helpen en zorgt ervoor dat de huid wordt versterkt.

Therapeutische waarde 
Dit had ik niet verwacht maar arganolie heeft zelfs een therapeutische waarde! Arganolie heeft een hoge concentratie van vetzuren. Dit heeft een positief effect op de huid. Het helpt het herstellen van de huid. De huid wordt beschermt tegen droogte etc. Je kan arganolie ook gebruiken voor massages.
De arganolie ondersteunt het lichaam om prostaglandine samen te voegen. Prostaglandine is een natuurlijke pijnremmer.

Je kunt wel concluderen dat ik fan ben van arganolie, je kan arganolie op diverse manieren gebruiken. Ik vind het net een wondermiddel! Bij argan winkel kun je diverse arganolie producten verkrijgen. Ze geven diverse tips over hoe je arganolie kan gebruiken zoals bijvoorbeeld voor je haar, huid of nagels.  Ook bevind zich op de website een blog met allerlei producten hoe je het beste je lichaam kan verzorgen met arganolie. Als je nieuwsgierig bent geworden kan je een bestelling plaatsen bij arganwinkel.nl. Ik vind het bijzonder dat je arganolie op zoveel diverse manieren kan gebruiken en wat voor effect het heeft op je gezondheid en je lichaam. Ik ga arganolie zeker aan mijn dagelijkse routine toevoegen.

Heb jij ervaring met arganolie, en op welke manieren gebruik jij dit fijne product? 

Liefs, 
Evelien
*Advertorial 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ik moet arganolie eens voor mijn haar proberen, want ik heb best wel veel haarverlies.

  2. Ik ben echt dol op arganolie, ik vind het zo fijn voor mijn haar!

Geef een antwoord

Sluit Menu