Interieur | Søstrene Grene kerstcollectie 2017 ★

Interieur | Søstrene Grene kerstcollectie 2017 ★

Søstrene Grene klinkt bij veel mensen waarschijnlijk wel bekend in de oren. Als dat niét zo is is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de webshop of in de winkel zelf (ze zitten namelijk in diverse steden zoals Breda, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch etc). Afgelopen weekend nam ik een kijkje bij de Søstrene Grene in Den Haag, de kerstcollectie zag er veelbelovend uit. Ik had een persbericht ontvangen maar het heeft een langere tijd op zich laten wachten. Ik kon het niet laten om het toch nog aan jullie te showen, het is natuurlijk handig ter inspiratie om de laatste kerstcadeau’s te shoppen of inspiratie op te doen om je eigen huis nog een tikkeltje gezelliger te maken. Kijken jullie mee?

Wat is Søstrene Grene? 
Søstrene Grene is een Deense retailketen die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, en geluk te verrijken. Søstrene Grene is een winkel met een groot assortiment met producten voor je huis, keuken, kantoorartikelen en voor je kinderen.

Anna & Clara (de twee zussen) hebben ervoor gekomen om hun eigen persoonlijke draai te geven aan de traditionele Scandinavische kerst producten, door vintage te combineren met een moderne kijk op de Scandinavische producten. Het assortiment is divers en veranderd regelmatig. Søstrene Grene is een winkelketen waar je voor een leuke prijs diverse producten kan kopen. Het familiebedrijf wenst een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden en creativiteit wordt aangemoedigd.

Kerstmis staat bijna voor de deur, time flies! Søstrene Grene heeft daar natuurlijk op ingehaakt. Dé winkel om leuke kerst goodies te shoppen. De kerstcollectie bestaat uit feestelijke versieringen, en een geselecteerde selectie aan allerlei leuke kerstcadeau’s. Het leuke aan deze fijne winkel is dat de producten ook nog eens erg betaalbaar zijn en voor ieder wat wils is.

Van deze beelden word ik laaiend enthousiast! Mijn hart gaat er helemaal sneller van kloppen. De kerstcollectie bevind zich nu in de winkels, als je nog een product ziet wat je aanspreekt is het zeker aan te raden om een kijkje te nemen in de winkel! Ik vind de kerstcollectie onwijs leuk, ik heb diverse cadeau verpakking en een doosje gekocht wat voor een super leuk sfeertje zorgt onder de boom. Nu ben ik nieuwsgierig, is jouw oog op een bepaald product gevallen? <3
Last but not least, ik wens jullie alvast een hele fijne kerst!

Vinden jullie Søstrene Grene ook zo’n leuke winkel? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Ik vind Søstrene Grene ook echt geweldig, ik word altijd mega hebberig als ik die winkel door loop! Mooie items dit!

  2. Sostrene grene is echt fantastisch! Ik word altijd zo hebberig als ik in die winkel rondloop. Ik vind hun kerst spulletjes echt prachtig!

  3. Ik vind het een hele toffe winkel, vooral voor interieur spulletjes! Alleen die muziek in de winkel,.. werkt me soms op de zenuwen.

Geef een antwoord

Sluit Menu