Interieur inspiratie |  Vier manieren om hout te combineren in je interieur!

Interieur inspiratie | Vier manieren om hout te combineren in je interieur!

Als jullie mijn blog al langer volgen weten jullie vast dat ik hout een mooi element vind om te combineren in je interieur. Hout zorgt voor veel warmte en sfeer maar kan ook zorgen voor de stoere en mannelijke touch aan je interieur. In het artikel van vandaag wil ik jullie een inspiratie boost geven, en laten zien op welke diverse manieren je hout kan combineren in het interieur. Lezen jullie mee?

Bron: Pinterest 


1. Houten spiegel
Ik was Pinterest aan het afstruinen naar leuke ideeën hoe je hout kan combineren in je interieur en ik kwam bij dit toffe idee terecht. Op Pinterest zag ik allerlei sfeervolle afbeeldingen van een houten spiegel.  De houten spiegel kun je bijvoorbeeld een plekje geven in de gang. Bij de inspiratie afbeeldingen hebben ze het verwerkt op de schuifpui. Hoe stoer effect geeft dat!

2. Een (zelfgemaakte) houten tafel
Een grove robuuste tafel geeft veel karakter aan je interieur. Je kunt zelf een tafel kopen, maar… het is natuurlijk leuker om deze tafel zelf te maken. Je kunt terecht bij de online eikenhout specialist; HOUTvakman.nl. Je hebt diverse balken op maat waarmee je jouw eigen tafel kan customizen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een stalen onderstel voor een stoere look. Je kan dus ook terecht voor eiken balken op maat bij HOUTvakman.nl! Ideaal om zelf mee aan de slag te gaan.3. Houten balken in je interieur
Als ik ergens een zwak voor heb zijn het houten balken. Naar mijn mening zorgen houten balken voor veel karakter in een interieur. Het accentueert de sfeer van een bepaalde woning. In een interieur vind ik oude eiken balken altijd erg mooi. Je hebt de oude eiken balken look voordelig online bij HOUTvakman.nl.  Zeker het kijken waard!

4. Houten visgraat vloer 
En als laatste wil ik jullie ter inspiratie de visgraat vloer laten zien. Een van mijn favoriete vloeren. De visgraat vloer zorgt voor veel sfeer en wederom karakter in je interieur. De visgraat vloer past ook vaak bij elke stijl. Zijn jullie ook zo verliefd op de visgraat vloer?

Je kunt op diverse manieren hout combineren in je interieur, zowel in je meubels als in de basis van de woning. Ik hoop dat ik jullie een inspiratie boost heb kunnen geven! Ik kan wel concluderen dat ik helemaal gek ben van de combinatie van hout in je interieur, vooral de houten balken aan het plafond en de visgraat vloer vind ik erg mooi.

Wat vinden jullie van de combinatie van hout in je interieur? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial 

Geef een antwoord

Sluit Menu