Review | Sleek Garden of Eden I-divine eyeshadow palette

Review | Sleek Garden of Eden I-divine eyeshadow palette

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een review over een van mijn favoriete merken heb geschreven, namelijk Sleek! Vandaag review ik voor jullie de Garden of Eden I-divine eyeschadow palette. Dit eyeshadow palette ligt al een tijdje voor een review te wachten en vandaag is de dag, ik heb het product in de zomer aangeschaft maar is zeer geschikt voor het najaar. Lezen jullie mee naar de review?

De verpakking van Sleek is zoals we gewend zijn van het merk. Het heeft een kartonnen doosje als bescherming van het product en de verpakking van de oogschaduw zelf is matte zwart. Ik vind de kartonnen verpakkingen altijd heel erg mooi en wanneer je meerdere oogschaduw pallets in je bezit hebt kan je ze uit elkaar houden. De verpakking is goed afgestemd op de inhoud van dit oogschaduw pallet. De kleuren matchen helemaal met elkaar. Goed over na gedacht!

De kleuren van het pallet zijn veelzijdig, van groen, paars tot bruin tinten. Ik raakte direct enthousiast toen ik het pallet opende! Er is ook een goede balans tussen de matte en shimmer tinten. Ik ben super nieuwsgierig naar de swatches!

De swatches zien er veel belovend uit, de pigmentatie komt goed naar voren en ik raak enthousiast van de felle groen en paars tinten. Ik vind het erg leuk dat Sleek vaak met dit soort kleuren experimenteert en ook nog eens in een budget variant verkopen. Helaas vallen de matte tinten een beetje weg, in het gebruik zijn de matte tinten wel goed op te bouwen.

Dit is de gehele look die ik met het Sleek Garden of Eden I-divine eyeshadow palette heb gemaakt. Ik heb groen tinten gemixt met wat bruin tinten, met het palette kan je natuurlijk vele diverse kanten mee op en vele looks mee maken. De pigmentatie komt goed tot zijn recht en de structuur is niet korrelig. Ik ben tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden over dit betaalbare eyeshadow palette van Sleek! Er bevinden zich vele diverse kleuren in het eyeshadow palette en ik vind de tinten super goed passen bij het najaar. Het palette is erg veelzijdig en daar ben ik erg verrast door. Dit is een palette wat ik veel ga gebruiken in het najaar en weer eventjes weg leg in de Zomer. Hierdoor blijft het een feestje om het product te gebruiken.

De Sleek Garden of Eden I-divine eyeshadow palette is te koop bij onder andere bol.com voor 10,95.

Wat is jullie favoriete budget merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat heb je er een prachtige look mee gemaakt! Die kleur staat je echt heel erg mooi. Mooi palette is het ook!

 2. Wat een mooie kleurtjes. Wat je zelf al zegt; perfect voor de wat donkere dagen!

 3. Ik heb hier zo vaak mee in mijn handen gestaan, ik vind het echt een prachtig palette maar nog steeds heb ik hem niet gekocht haha.

  1. Echt een aanrader! Ik vind hem heel erg prettig in gebruik en is erg veelzijdig.
   Liefs,
   Evelien

 4. Wat een prachtige kleuren zeg, ik word er helemaal hebberig van! Ik vind Sleek ook zo'n fijn merk, de oogschaduws zijn echt van goede kwaliteit en blenden makkelijk. Ik heb nu een palette van Sleek maar ik wil er zeker nog eentje aanschaffen, maar ze hebben zoveel dat ik nooit kan kiezen haha!

 5. Ik ken dit merk dus helemaal niet, dus extra leuk om je review te lezen! En wat heb je je er mooi mee opgemaakt. Liefs Josine

Geef een antwoord

Sluit Menu