Photodiary 121 | Visitekaartjes, black Friday & pakketjes party!

Photodiary 121 | Visitekaartjes, black Friday & pakketjes party!

Wat een fijne maar productieve week heb ik achter de rug, ik had een dag extra vrij deze week in verband met het uitvallen van de les maar ik heb mijn tijd goed besteed. Ik heb veel aan mijn blog gewerkt, kreeg veel leuke pakketjes, heb visite kaartjes besteld en heb natuurlijk geshopt door Black Friday! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag
Maandag had ik een thuiswerk dagje, ik had veel aan mijn studie gedaan, heb wat artikels geschreven voor mijn blog en ging in de avond sporten. Zo fijn dat ik nu zo het ritme heb te pakken rondom het sporten, en geloof me, na deze work-out was ik bek af.

Dinsdag

 Dinsdag ochtend had ik een productieve ochtend, ik werkte aan school en maakte vele punten van mijn to-do lijst af. Aan het eind van de middag ging ik richting Amsterdam voor drie uurtjes school. Wat een weer! Super veel wind.

In de avond reisde ik richting Leiden om een avondje bij Keven en Charlotte te eten, Keven had heerlijke kip gemaakt, het smaakte verrukkelijk! Het was een gezellige avond en hebben we lekker bijgekletst.

Woensdag

 Woensdag had ik dus onverwacht een dagje vrij want een les viel uit, ik heb die dag thuis productief aan school gewerkt en een samenvatting gemaakt. Zo fijn zo’n productieve dag! Ik merk dat ik altijd heel erg productief kan zijn als ik thuis werk. Jullie ook?

 Ik ging lekker even wandelen met Noah, is zo belangrijk om op dit soort dagen een frisse neus te halen en genieten van een wandeling met de hond. Noah word er ook altijd heel erg blij van <3

Ook kwam de pakketjes man langs met allerlei leuke pakketjes! Ik vind het altijd zo génant, die man herkent mij onderhand en denkt dat ik een groot shopverslaafde ben haha.

Als eerste kreeg ik mijn visite-kaartjes binnen, super blij mee! Ik vind ze heel erg mooi geworden en super handig voor de aankomende events.  Ik kreeg ook een pakketje met Bobbi Brown producten en de nieuwe producten van Etos, super leuk <3 Voel me altijd net jarig.

Donderdag

Donderdag was ik vroeg uit de veren voor een dagje stage! Ik droeg dit leuke jasje van de Costes die ik al een langere tijd niet meer heb aangehad.

Wandelen door het mooie Amsterdam, het verveelt nooit. <3

 Na een dagje stage gelopen te hebben ging ik samen met mijn moeder naar de stad om schoenen te passen. Helaas zaten deze leuke schoenen niet heel erg fijn en maakte mijn voeten zó groot. 

Ik ging langs de Hema en kocht dit te schattige zakje voor pakjes avond, ook kocht ik lampjes aangezien mijn lichten op de fiets het weer eens niet deden.

Ik spotte voor Mike deze super leuke sokken, leuk aardigheidje om in zijn schoen te doen!

Ik spotte weer deze leuke notenkraker! Geweldig is die <3 Zo cute. Toen ik thuis kwam ging ik Expeditie Robinson kijken en lekker met de pootjes omhoog.

Vrijdag

 Vrijdag was het black friday! Dus ik besloot een praktisch jurkje aan te trekken die ook nog eens fijn zat en had toevallig een zwarte kleur.

 Ik was al om 10 uur samen met mijn moeder in Den Haag en ik ging gelijk langs de Kruidvat om leuke make-up goodies in te slaan. De shoplog komt heel erg snel op mijn kanaal!

 Ik ging natuurlijk ook langs de Hunkemöller, ik ben voor het zwarte setje gegaan van de Doutzen collectie. Er was 25% korting, en ik had ook nog eens een cadeaubon dus ik hoefde maar 0,95 cent voor dit mooie setje te betalen. Niet normaal leuk!

 De kerstafdeling bij de Bijenkorf is echt geweldig, ze hebben zulke leuke dingetjes voor in de boom. Hebben jullie ook al de kerstkriebels te pakken?

Ook schafte ik het prachtige heavy metals palette van Urban Decay aan, ik had hem vorige week al gespot en kwam niet meer mijn hoofd uit. Zo mooi is die! Er komt een video over online & natuurlijk een uitgebreide review.

De buit voor vandaag, ik ben ontzettend goed geslaagd en heb ontzettend leuke dingen geshopt. Ik had ook een aantal cadeaubonnen dus die maken het shoppen nog leuker <3

In de avond ging ik relaxen en kwam Mike gezellig langs. Ik had als verrassing mijn eigen schoen gezet met daarin een cadeautje voor hem, ook had ik allerlei biertjes voor hem gehaald als verrassing. Zo leuk om te doen!

Zaterdag

 Zaterdag hadden Mike en ik lekker uitgeslapen aangezien we serie hebben gekeken tot 2 uur in de nacht. In de middag zijn we naar de stad gegaan, hebben we een cadeau geshopt voor Keven zijn verjaardag en gingen we gezellig een terrasje pakken. <3 Zo leuk hoe nu de markt van Gouda versierd is met kerstverlichting!

In de avond vertrokken we richting Leiden om de verjaardag van Keven te vieren! Het was een super gezellige avond en leuk om met iedereen bij te kletsen, helaas had ik iets te ver in het glaasje gekeken…


Zondag

Zondag lag ik dus de hele dag in bed met een flinke kater en voelde mij ontzettend beroerd, leer voor de volgende keer geen drankjes meer mixen! Mike en ik keken onze serie af, knuffelden heel veel en ik deed het vooral rustig aan. Gelukkig voelde ik mij in de avond alweer beter.

Ondanks het vervelende einde van de week heb ik een fijne en leuke week gehad. Hoe was jouw week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een leuke week! Jammer dat die schoenen niet lekker zaten, ze zijn wel echt leuk! Haha grappig dat de pakketjesman je herkent 🙂

 2. Leuk om te zien dat je zo goed bent geslaagd met Black Friday! Dat setje van de Hunkemöller is echt heel mooi. Gave visitekaartjes heb je ook besteld trouwens. Heel tof dat je die nu hebt 🙂

 3. Jeetje wat heb jij lekker geshopt tijdens black friday! Ik vind je visite kaartjes echt prachtig. En dat jasje van de Costes is super leuk en staat je goed.0

 4. Wat een fijne week en jeeeetje wat heb jij lekker geshopt! Super fijn zeg! Dat blauwe jasje van Costes is echt super leuk! En black is Always good!���� Hopelijk voel je je nu weer beter; welke serie hebben jullie gekeken?

  Lieeefs en fijne week!

  1. Wat een lieve reactie! Gelukkig voel ik mij nu alweer stukken beter, we hebben mindhunters gekeken echt een aanrader. <3
   Liefs,
   Evelien

 5. Vervelend dat je week zo rot eindigde, maar gelukkig gaat het weer beter! En je visitekaartjes zien er super tof uit!

 6. Whaha ik heb hetzelfde gevoel met de postbode! Heb hem al een keertje uitgelegd hoe en wat maar hij blijft altijd een beetje vreemd kijken haha!!

 7. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk shoppen met de BF korting!
  Liefs Jorinda

 8. Leuke week! Leuk ook he al die kerstlichtjes 🙂 Word er ook zo blij van! Haha hebben we allemaal wel eens dat we te diep in het glaasje kijken. Ik drink niet zo vaak meer maar merk ook dat ik er helemaal niet meer zo goed tegen kan :p

 9. Wauw! Jouw visitekaartje is echt heel mooi geworden, love it ♥! Ik was er ook vroeg bij om in te slaan bij de Kruidvat, hihi!

 10. Wat een leuk weekje! Je visitekaartjes zijn super mooi. En hahaha, dat met de postbode herken ik wel. Ik laat vaak pakketjes bezorgen bij mijn ouders, omdat mijn bel het niet doet. Mijn moeder zei laatst al dat ze hem begon te herkennen haha, wat zal hij wel niet denken? :p

 11. Ik heb ook lekker geshopt bij Kruidvat, altijd leuk met zo'n goede actie! Benieuwd naar je shoplog

 12. Wat zijn je visitekaartjes mooi geworden! Heerlijk, 's avonds op een verwarmd terrasje zitten. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu