Photodiary 119 | Kruidvat event, tentamens voorbij & 21 birthday party voor vrienden!

Photodiary 119 | Kruidvat event, tentamens voorbij & 21 birthday party voor vrienden!

Happy Tuesday, het is tijd voor (een huuuuuge) photodiary 119! Ik heb een hele drukke maar ontzettend fijne en leuke week achter de rug. Ik had mijn tentamen week, gelukkig alle deadlines kunnen inleveren, ben naar een kruidvat event geweest, vierde mijn 21 birthday voor mijn lieve vriendinnen en vrienden & ben twee sample sales afgestruind in Amsterdam. Lezen jullie mee?


Maandag

Maandag werd ik met heel veel stress wakker en was ik rond 9 uur al in de bibliotheek van de HVA. Hopelijk voor de laatste keer met mijn neus in de boeken. In de middag had ik het tentamen in het world fashion centre van Amsterdam en hij ging aardig goed. Toch kom ik altijd met (onnodige) onzekere gevoelens het tentamen uit.

Dinsdag

Dinsdag ochtend had iets heel erg leuks op de planning! Ik ging vroeg met de trein naar Amsterdam want ik was uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe catch & shine lijn. We konden daar allemaal lekkere snackjes eten en de nieuwe producten bewonderen.

Ook hebben ze een nieuwe kwasten en siliconen sponzen lijn, het zag er allemaal zo mooi uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de werking ervan. In de middag ging ik langs Akke om eventjes samen te werken aan de laatste dead-line.

Woensdag

 Woensdag ochtend liep niet alles helemaal vlekkeloos, ik miste helaas mijn trein naar Amsterdam toe. In de ochtend ging ik samen met Sahra aan de laatste deadline werken die ik in de avond eindelijk heb ingeleverd, helaas was mijn motivatie ver te zoeken en hielp de opdracht ook er weinig aan mee. Mijn lerares geeft gewoon geen kader omtrent de opdracht, heel irritant.

 In de middag gingen Sahra en ik Amsterdam in om te vieren dat de meeste dead-lines voor nu even klaar zijn. We hebben wat foto’s geshoot voor onze instagrams en mijn blog. Hoe leuk is deze teddy jas, ik ben er zo blij mee! Volg jij mij al op instagram?

We gingen naar onze favoriete hotspot om een heerlijk wijnglas vol met thee drinken. Ook namen we hier een heerlijke red velvet cake erbij, zo lekker is deze. We kletsten gezellig bij en ik was super blij dat ik klaar ben met alle dead lines. De hotspot waar we zaten is de t-bar in Amsterdam, ik heb er wel eens een artikel over geschreven.

Donderdag

 Donderdag ochtend was ik weer vroeg te vinden in Amsterdam, ik ging een dagje stage lopen en langs bij mijn twee buddy’s. In de ochtend bezocht ik mijn eerste buddy, we gingen lekker wandelen en liepen richting het centrum. Het is zo fijn om zo Amsterdam te ontdekken.

 We gingen naar een koffie tentje wandelen en belande vlak bij centraal station, het perfecte plekje om mensjes te kijken. In de middag ging ik langs bij mijn andere buddy en toen was mijn stage dagje alweer voorbij.

 In de avond stond er een heel erg leuk pers pakketje op mij te wachten. Namelijk een lijn van Aussie! Zoals jullie misschien wel weten ben ik een echte aussie lover, dus hier was ik heel erg blij mee. <3

In de avond ging ik mijn get ready with me 21 birthday video editen en expeditie robinson kijken. Lekker eventjes relaxen, zo fijn!


Vrijdag

 Happy Friday! Vrijdag stond mijn get ready with me | 21 birthday editie, heb jij hem al gezien?

Ik had mijn meeste comfyste outfit aan want ik ging vroeg weer op naar Amsterdam. Ik ging naar twee sample sales toe, van Fabienne Chapot (fave merk) & Anna+Nina. Zijn jullie ook zo gek op sample sales?

Ik stapte binnen in een fashion walhalla, ze hadden zo veel mooie items bij de sample sale van Fabienne Chapot, helaas hadden ze heel erg weinig in maatje L/XL en waren het veel kleine maatjes. Ik ben geslaagd voor twee zulke leuke items! Onder andere het panter jurkje wat je op de bovenste foto ziet en dé perfecte funky tas. Echt geweldig is die, maar helaas niet praktisch 😉

Hoe geweldig is deze tas? Zo verliefd op! Bij de Sample sale van Anna+Nina ben ik ook nog heel erg goed geslaagd voor twee setjes zilveren oorbelletjes. Ik ben er echt super blij mee. <3

 Eenmaal op station aangekomen spotte ik de man van Maxime van GTST, geen idee hoe hij heet. Ben volgens mij?! Haha best grappig.

 Ik ging samen met mijn mem langs de Lidl om flesjes wijn te halen voor mijn birthday party, uiteindelijk zijn het er 5 geworden.

In de avond kwam Mike chillen billen en gingen we relaxen met netflix, zo fijn <3 Lekker geknuffeld en vooral gerelaxt. Heerlijk dit soort Vrijdag avondjes.

Zaterdag

 Zaterdag ochtend begon heel erg goed, mijn lieve mem had mijn favoriete beleg gehaald voor op het brood. Muisjes!!

Ik droeg mijn nieuwe jurkje en tasje en combineerde het met mijn rode leren jasje van de Costes. We gingen langs twee kringloop winkels in Gouda. 


 Ik spotte dit foute blik met mijn lievelings katten erop namelijk pers katjes! Ik nam hem mee voor de uitzet om katten snoepjes in te doen, zo onnodig maar zo leuk! Mike vond het zelfs goed dat ik hem mee nam voor de uitzet (best boyfriend ever). Ook scoorde ik nog een ander blikje wat ik erg leuk vond voor later om chocolade in te doen.

Dit zijn mijn aankoopjes van die dag! Ik spotte nog een okergele stoofpan en boeken over de psychiatrie. Vinden jullie het ook zo leuk om zo af en toe langs de kringloop winkel te gaan?

Zaterdag avond ging ik lekker douchen, föhnde ik mijn haren en had ik een heerlijk uurtje me-time, ik heb lekker lang getut, haartjes gedaan en make-up lookje gemaakt voor mijn 21 birthday party voor mijn vrienden en vriendinnen. Zo leuk om lekker lang over je lookje te doen!

Het was een super leuk feestje! Ik had allerlei hapjes gemaakt en allerlei biertjes en wijntjes koud gezet. Ik had gezorgd voor boxjes zodat we goede muziek hadden en de gezellig avond kon beginnen! We hebben een super gezellige avond gehad en ben helemaal verwend met leuke cadeau’s. <3

Zondag 

Zondag hadden we lekker uitgeslapen en in de middag ging ik samen met Mike en Berend Gouda in, de toerist uithangen haha. Ik liet mijn favoriete hotspots in Gouda zien, natuurlijk gingen we langs de koffiefabriek.

Daarna gingen we een wijntje drinken bij mijn tweede favoriete hotspot in Gouda namelijk de lichtfabriek. Hier kan je ook heerlijk lunchen, borrelen (ze hebben regelmatig leuke feestjes) en je kan er een hapje eten. Hoe gaaf is de locatie hé?

Na het borrelen gingen we nog naar Roma (Mike en ik gingen daar voor het eerst samen uiteten) en gingen een pizzaatje happen, mijn mama kwam ook nog langs en hebben we daar met zijn vieren een hapje gegeten. Super gezellig! Het was een super leuk weekend maar dat is helaas ook zo weer voorbij.

Ik heb een super leuke week gehad met veel spannende dingen, ik heb trouwens gelukkig mijn tentamen dik gehaald! Super blij mee. <3 Ook heb ik een super fijn weekend gehad en ben ik weer helemaal ontspannen. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Leuke foto's allemaal en wat een heerlijke week heb jij gehad ondanks de stress voor tentamens en deadlines! Zo te zien heb je een gezellige verjaardag gehad 🙂

 2. Wat een leuke foto's! Ik ben zo benieuwd naar het boek ' Babe you got this ' .. Echt leuk om zoveel foto's te zien!

 3. Wat een leuke week ondanks de stress (en gelukkig heb je 'm gehaald!)! Ik vind je verjaardagsjurkje trouwens ook zo ontzettend leuk!

 4. Leuke foto's heb je weer gemaakt! Ik vind je nieuwe jurkje en tasje erg tof!

 5. Oooh wat een hoop leuke dingen weer! Je nieuwe jurkje is super leuk en die laatste foto van jullie 2 samen ook echt super leuk!

 6. Wat een leuke foto's weer =)
  Een week met leuke uitjes zeg!
  Liefs Jorinda

 7. Wat een fijne week! Zoveel gezelligheid en lekkere hapjes/drankjes. En die laatste foto, zo cute!

 8. Wat heerlijk dat je zo'n geslaagd verjaardagsfeest hebt gehad! En zo leuk om nog eens naar het restaurant te gaan waar jullie ooit de eerste keer samen gingen eten. Fijn dat je tentamens nu achter de rug zijn! En dat groene stertasje…wauw, zo leuk!

 9. Wat een hoop leuke dingen komen er weer voorbij! Die laatste foto van jullie samen is echt cute <3

 10. Ah je verjaardag ziet er zo gezellig uit! Leuke foto's weer <3 Toffe items heb je gescoord op de sample sale, ik was er twee jaar geleden ook (toen ik stage liep bij Fab haha), zulke dagen zijn altijd zo hectisch :p En dat haarbandje staat je zo leuk!!!

 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ziet er erg gezellig uit. Wat een enorm leuke tas heb je gescoord! Ik ben ook dol op sample sales 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu