Mijn gekregen verjaardagscadeau’s! | 21 birthday ★

Mijn gekregen verjaardagscadeau’s! | 21 birthday ★

Afgelopen maand was ik op 24 Oktober jarig! Ik heb het gevierd voor mijn familie, en daarna een feestje gegeven voor mijn vrienden en vriendinnen. Het was allemaal heel erg geslaagd en super gezellig. Ik ben super verwend met allemaal leuke cadeautjes.  In de video van vandaag deel ik mijn cadeautjes die ik heb gekregen voor mijn 21 birthday! Klik hier als je de video niet kan zien.

Wat vinden jullie van de video? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Je hebt echt super veel leuke cadeautjes gehad, die Daisy parfum staat ook al jaren op mijn wishlist! En het cadeau van je vriend echt super lief! De manier waarop alleen al haha super leuk <3

  1. Lief he! Zo leuk hoe hij dat heeft gedaan, was ook helemaal verrast.
   Liefs,
   Evelien

 2. Ahh Daisy is echt een heerlijk parfum, en ook super fotogeniek! En mooie lakjes allemaal <3

  1. Ja he! Het is zo'n lekker parfum en ziet er ook nog eens super pretty uit <3

Geef een antwoord

Sluit Menu