Interieur | Mijn droom werkplek  ★

Interieur | Mijn droom werkplek ★

 Ik moet eerlijk bekennen dat ik over een eigen werkplek droom. Het lijkt mij een heerlijk idee om je eigen ruimte te hebben waar je alles voor je blog en youtube kanaal kan uitvoeren. Mooie foto’s maken, artikelen schrijven, video’s opnemen etc. De plek waar jij je helemaal thuis voelt en zelf kan beslissen hoe het er uit gaat komen te zien. Vandaag deel ik met jullie inspiratie rondom mijn droom werkplek

Als ik later mijn eigen huis heb zou ik heel erg graag een kleine ruimte willen omtoveren tot een eigen werkplek. Waar ik thuis kan werken aan mijn blog en youtube kanaal. Dit zou dan een paradijsje voor mij moeten worden met allemaal mooie planten, rustig interieur en misschien wat licht roze eyecatchers. Ook natuurlijk een leuke velvet stoel, wat matchende foto’s en een warm kleed. Het moet een plekje worden waar je je graag bevind en thuis voelt. 

Ik vind het belangrijk een rustgevend interieur te combineren in je eigen werkplek. Ik ben nooit zo van de witte muren en veel wit in je interieur maar voor je werkplek vind ik het heel erg rustgevend werken. Ik vind de metalen frames heel erg tof om op je bureau te zetten en daar inspirerende quotes  of to-do lijstjes op te hangen zodat je productief blijft.

Dromen jullie ook van een eigen werkplek? En hoe richten jullie je eigen werkplek in? Als jullie tips hebben voor een fijne en rustige werkplek laat het mij dan zeker weten in een reactie hieronder. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat ziet dat er mooi en rustig uit! Het lijkt mij ook heerlijk om zo'n opgeruimde en ruime werkplek te hebben. Zelf vind ik het fijn om een grote kast te hebben waarin je veel spullen ongezien kunt opbergen. Dat scheelt ook al veel troep 🙂

  2. Dat ziet er heel leuk uit! Momenteel blog ik vanuit mijn bed of de bank en maak ik overal waar plek en ruimte is blog foto’s haha

  3. Oooh allemaal zo leuk en mooi! Ik heb stiekem ook een heel mooie werkplek die ik momenteel alleen gebruik om te make-uppen haha, zonde eigenlijk!

  4. Wauw, prachtige plaatjes, zo strak en zen. Ik zou in ieder geval een iMac hebben bij mijn perfecte werkplek, die vind ik zo mooi en ik gebruik mijn macbook ook zoveel!

  5. Ik zou heel graag een eigen werkplek hebben! Wat mooie inspiratie foto's, helemaal mijn stijl!

  6. Ik heb al mijn eigen werkplek in huis maar dat is gewoon een rommelig bureautje met een PC, haha. Zeker niet zo mooi als op al deze foto's!

  7. Leuke plekjes hé! Ik ben de laatste tijd vooral fan van 'groen' bij mijn werkplek. En goud, ja LOVE goud.

  8. Ik houd meestal ook niet van witte interieurs maar voor werkplekken vind ik het wel mooi. Maar iets van kleur moet er voor mij wel in �� Wil je meer inspiratie? Neem dan af en toe een kijkje op mijn blog The Office Project. Ik begin echt net… maar er staan al veel leuke en inspirerende blogs op de planning �� je bent van harte welkom om af en toe eens te kijken op de blog �� Groetjes Nicky

  9. Ohh ik wordt hier zo blij van! Ik droomde ook altijd al over een eigen werkplek of kantoortje. Lijkt mij zo leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu