In love with my new armparty

In love with my new armparty

Happy Monday! Het is tijd voor een nieuwe week. Ik heb vandaag een nieuwe outfit post met een geweldige vondst die ik heb geshopt bij de kringloop. Het is de laatste tijd steeds kouder dus het is belangrijk om een warme outfit te dragen, deze outfit moet natuurlijk ook direct heel erg fashionable zijn. In de outfit post van vandaag laat ik jullie zo’n fashionable warme outfit zien! Kijken jullie mee?

Sieraden maken je outfit helemaal af! Ik vind het altijd heel erg leuk om diverse sieraden met elkaar te combineren. Bij het merk My Jewellery heeft op dit moment een geweldige collectie met allerlei sieraden waarmee jij jouw eigen armparty kan samen stellen. Je hebt diverse soorten sieraden van mooie horloges tot minimalistische armbandjes, je kan kiezen uit goud, rosé, of zilver. Ik ben gegaan voor een kralenarmband, een horloge en een gouden bangle armband. Ik vind het een super leuke combinatie en maakt je outfit helemaal af.

Ik heb mijn zwarte (neppe!) bontjas geshopt bij de kringloop. Ik twijfelde erg, dat kan je zien in deze vlog. Toch had ik hem meegenomen en ik ben er heel erg blij mee! Hij is super warm en onwijs leuk te combineren. Ik combineer hem met mijn nieuwe groene jurkje van de Costes.

| Schoenen – Van Haren | Jurkje – Costes | Kralenarmbandje – My Jewellery   | Bangle armband – My Jewellery | Horloge – My Jewellery | Jas- Vintage | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review, lees mijn disclaimer voor meer informatie. 

Deze post heeft 13 reacties

  1. Superleuke outfit èn ik begrijp heel goed waarom je je armparty zo geweldig vind, wat 'n leukerds!

  2. MyJewellery is zo'n leuke webshop, vind de combinatie die je gemaakt hebt ook heel tof! En die jas staat je zo vet, hele leuke outfit!

  3. Oeh die jas staat je fantastisch! Wat een goede Kringloop vondst zeg! En je accessoires zijn zo leuk <3

  4. Leuke outfit! Babe!
    Je jas, je sieraden, love it all <3 X

  5. Ik snap wel dat je het ontzettend leuk vind! Oh en die jas staat je geweldig haha

  6. Jaaa dit is zo perfect! Ik vind hun sieraden altijd zo ontzettend mooi. Je jas vind ik ook echt helemaal geweldig. Die wil ik van je pikken hihi

  7. Wat een onwijs gave outfit en die jas is al helemaal geweldig (en vast ook heerlijk warm!). Echt een hele goede aankoop!

  8. Leuke outfit en mooie armparty, wat tof dat je je faux fur jas bij de kringloop vond!

Geef een antwoord

Sluit Menu