Review | My Burberry Black eau de parfum

Review | My Burberry Black eau de parfum

My Burberry Black is het nieuwe parfum van Burberry. Een kruidige zoete geur die mij gelijk meeneemt naar het najaar. Ik kreeg het parfum pas geleden binnen en was direct verliefd op de mooie verpakking en de flacon. Prachtig! Mijn handen begonnen direct te kriebelen om het parfum te testen en vandaag deel ik met jullie de review over My Burberry Black.


De flacon ziet er mooi uit, het heeft een strakke luxe look, het is een robuuste flacon wat direct de stoere touch geeft aan het parfum, de tinten van de flacon hebben ze goed gecombineerd met de naam. Ik ben al verliefd op de flacon, nu nog het product zelf testen!

My burberry Black is een bloemige kruidige najaarsgeur. De geur is erg divers, ik heb nog geen parfum die zo ruikt. Het is ook geen standaard geur, daar hou ik van! Het is een lekkere aanwezige geur wat veel kracht uitstraalt in de geur zelf. Het is een wat zwaardere geur, heel erg fijn om te dragen met het najaar wat eraan komt.

Topnoten: Jasmijn bloem
Hartnoten: Zoute roos, perzik nectar
Basisnoten: Amber, Patchouli

Op mijn huid komt de geur goed tot zijn recht. Het is een tijdloze geur die je zowel overdag als in de avond kan dragen. De geur is erg krachtig en blijft een dag hangen, in het begin sterker dan aan het eind van de dag natuurlijk. De geur blijft op de achtergrond hangen en is na een lange dag nog steeds aanwezig. Zo lekker!

My Burberry Black behoort tot mijn nieuwe favoriete alle daagse parfums. De geur is erg vrouwelijk, kruidig en zoet. Precies de geuren waar ik van houd! De geur blijft lang hangen op mijn huid. De flacon ziet er strak uit, ik ben helemaal verkocht aan de Burberry Black parfum. Wát een geur! Ik ben direct heel erg nieuwsgierig geworden naar de andere parfums van Burberry.

My Burberry Black parfum 50ML is te koop bij Parfumania voor 53,95 (Ipv 88,90). 

Zijn jullie bekend met de parfums van Burberry?
Liefs, 
Evelien 
*Ik heb producten ontvangen ter review

Deze post heeft 7 reacties

  1. Hey deze geur ken ik nog niet! Ben er wel benieuwd naar. Meestal vind ik bloemige geurnoten niet mega lekker, maar je weet het nooit 🙂

  2. Wat een mooi parfum dit! Ik vind Patchouli altijd een vrij heftige geurnoot, dus weet niet zeker of ik deze lekker ga vinden..

  3. Wat een mooie flacon! Vroeger was ik echt verslaaafd aan alles van Burberry, haha!

  4. Oeh, ik ben erg benieuwd naar deze parfum. De flacon is in ieder geval prachtig!

  5. Oeh wauw wat een beauty is dit zeg! Ik ben benieuwd naar de geur <3

  6. De flacon is alleen al zo mooi! Ben benieuwd naar de geur. Toch maar eens gaan snuffelen in de drogisterij, hihi!

Geef een antwoord

Sluit Menu