Review | I heart make-up chocolate vice

Review | I heart make-up chocolate vice

I heart make-up heeft een geweldige collectie aan chocolate palettes. Om verliefd op te worden! Het zijn natuurlijk de dupes van de welbekende chocolade paletten van het merk Too Faced. Helaas is Too Faced niet heel erg betaalbaar maar de pareltjes blijven je toch achtervolgen, daar heeft I heart make-up een goede optie voor verzonnen. Ik heb een nieuw palette aan mijn geliefde collectie toegevoegd, namelijk Chocolate Vice. De zwarte variant met mooie diverse kleuren. Kijk je mee naar mijn review?

De verpakking is van plastic gemaakt, ik vind de vorm van een chocolade reep altijd erg leuk. Bij chocolate vice ben ik niet zo fan van de kleur van het palette, ik hou niet zo van de kleur zwart, maar als ik naar de binnenkant kijkt maakt dit het helemaal goed. De sluiting van het palette werkt wel goed en zorgt ervoor dat die goed dicht klikt. 
In het palette zitten veel diverse kleuren en ze zien er allemaal erg veelbelovend uit! Shimmer en matte tinten, dit is erg in balans en daar hou ik van. De perfecte combi voor een mooie ooglook. Met de kleuren kan je een party look maken maar ook een look voor alle daags. Je hebt lichte tinten voor in het binnenste ooghoek en voor op het bewegend ooglook en mooie donkere tinten om diepte mee in te brengen voor je ooglook. Laten we kijken naar de swatches! Exited! 

Ladies! Hier raken we toch enthousiast van. De kleuren zijn allemaal super goed gepigmenteerd, een aantal zijn er een beetje korrelig maar met het aanbrengen merk ik daar weinig van. De pigmentatie is merendeels ook goed te zien op het ooglid maar door het blenden vervagen een aantal tinten erg in elkaar. Wederom kan je de oogschaduw tint meer aanbrengen zodat je de ooglook mooi kan opbouwen. Als ik de kleur vaker aanbreng dan blijft dan komt de kleur goed tot zijn recht! 
Dit is het resultaat van de ooglook die ik met het palette heb gemaakt, je kan natuurlijk vele diverse looks maken. Ik heb twee verschillende looks gemaakt, een met basic tinten en de ander is spectaculairder door de vrolijke kleuren die ik heb gebruikt. I’m in love!
Ik ben tevreden over het I heart make-up chocolate vice palette. Het is een palette waar je meerdere kanten mee op kan en daar ben ik altijd naar opzoek, na vaker bepaalde tinten aan te brengen komt de kleur goed tot zijn recht in een ooglook. Ik ben fan!
 Zijn jullie ook zo fan van de chocolade paletten van I heart make-up? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Dat klinkt veelbelovend. Het staat je goed. Ik ga het een keer proberen.

Geef een antwoord

Sluit Menu