Fashionable with my new phonecases

Fashionable with my new phonecases

Ik ben een echte telefoonliefhebber, ik gebruik mijn iphone 7 voor mijn social media kanalen, foto’s te maken en ofcourse te delen en natuurlijk ook voor appen en berichtjes te kunnen versturen. Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om telefoonhoesjes te combineren met je outfit. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je telefoon een feestelijk hoesje om zich heen heeft. Tegenwoordig zijn telefoonhoesjes super fashionable! Vandaag show ik jullie telefoonhoesjes van het merk Casimoda.

Casimoda is dé online boutique met de meest fashionable hoesjes. Bij Casimoda hebben ze diverse hoesjes met leuke prints, doorzichtige hoesjes, gekke funky quotes en zorgt voor het perfecte feestelijke hoesje. Het fijne aan de online boutique is dat wanneer je een hoesje besteld het de volgende dag in huis is, fijne service en de hoesjes zijn van stevig materiaal en fijne kwaliteit.

Casimoda heeft een samenwerking met diverse illustrators, ik ben gek op leuke illustraties en nu kan je ze ook dragen op je telefoon hoesje! Zij hebben in samenwerking met de tofste illustratoren hippe fashionable collectie samengesteld. Je kan je telefoon omtoveren tot een exclusief en handgemaakte eyecatcher! I love it. 
Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe feestelijke hoesjes van Casimoda, de kwaliteit vind ik erg goed en ik ben gek op dit soort leuke vrolijke printjes. Stiekem is het best wel heel erg leuk om je telefoonhoesje bij je outfit te combineren! Zijn jullie ook zo gek op leuke hoesjes? En dat het liefst met een funky printje hihi 😉
Happy Monday girls!
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een leuke hoesjes met vrolijke prints! Vooral het tweede hoesje vind ik heel mooi.

  2. Super leuke hoesjes! Vooral die met de oogjes vind ik super schattig!

  3. Oeeeeh wat een super leuke hoesjes! Vind het alleen zo jammer dat er voor Samsung vaak niet zulke leuke hoesjes zijn 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu