5 doelen wat ik voor mijn 24ste behaald wil hebben!

5 doelen wat ik voor mijn 24ste behaald wil hebben!

Kleine bucketlisten maken of lijstjes met doelen die ik graag voor een bepaald levensjaar bereikt wil hebben stimuleren mij om te blijven dromen en doelen voor mezelf te stellen. Ik heb een aantal dingen wat ik graag gedaan wil hebben voor mijn 24ste levensjaar! In het artikel van vandaag vertel ik dit allemaal aan jullie, ben je benieuwd? Lees dan vooral gezellig mee.

Mijn rijbewijs halen
Mijn rijbewijs halen is een héél groot doel wat ik al een langere tijd wil en op mijn to-do lijst staat. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik mijn rijbewijs wil halen voordat ik afgestudeerd ben.
Ik heb nog drie jaar de tijd om het geld bij elkaar te sparen en er eindelijk aan te beginnen. Het is natuurlijk ontzettend handig wanneer je de auto kan pakken als je naar een bepaalde bestemming wil gaan en je niet afhankelijk bent van iemand anders of het openbaar vervoer. Ik kan niet wachten! Hebben jullie al je rijbewijs?

Afstuderen als GGZ-Agoog
Als het goed is ben ik 23 jaar oud als ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik ben ontzettend blij met de keuze voor mijn huidige opleiding en ik kijk er stiekem ook wel een beetje naar uit om dit in de praktijk te gaan ervaren en te gaan werken binnen een instelling. Aan het eind van mijn huidige leerjaar kan ik een uitstroom profiel kiezen. Ik wil gaan voor de GGZ-agoog, dan word ik de laatste twee jaar van mijn opleiding gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg oftewel de psychiatrie. Mijn reden waardoor ik aan deze opleiding ben begonnen.

Mijn blog inschrijven bij de Kamer van koophandel 
Mijn blog wordt aan het eind van deze maand 4 jaar oud! Super trots ben ik. Ik zou graag rond November/December mijn blog willen inschrijven bij de Kamer van koophandel, hier denk ik al een halfjaar over na en ik wil de knoop gaan doorhakken. Mijn blog loopt op dit moment erg goed en ik wil dit moment met beide handen aangrijpen. Heel erg spannend natuurlijk, maar ook super leuk.

Een eigen auto kopen
Dit doel heeft te maken met mijn rijbewijs halen. Ik droom ervan om mijn eigen auto te kunnen aanschaffen en hier vele ritten mee te maken naar leuke bestemmingen. Aangezien ik op mijn 23ste nét ben afgestudeerd heb ik op dat moment geen geldboom in mijn tuin, een tweedehands auto kopen is een goede optie voor de studenten/net afgestudeerden onder ons. Bij het bedrijf Bynco kun je dé perfecte auto uitzoeken. Op de website kun je aangeven of je een sportieve auto wilt rijden, of je behoefte hebt aan voordelig rijden, of ben je juist opzoek naar een auto waar je met je gehele gezin in past? Bynco heeft voor alles een oplossing, je kunt je eigen wensen invullen in de zoekmachine en Bynco zorgt ervoor dat hij de juiste auto’s naar jouw wens weergeeft. De website is overzichtelijk, duidelijk en super betrouwbaar. Ik ben fan!

Eiland hoppen in Griekenland
Mijn laatste punt op deze lijst heeft te maken met reizen. Waarschijnlijk is mijn liefde voor het prachtige (ei)land Griekenland wel bekend, Mike en ik hebben twee vakanties met veel liefde op Corfu en Kefalonia doorgebracht. Tijdens deze twee vakanties zijn wij er achter gekomen dat we een beetje verliefd zijn geworden op de Griekse mentaliteit, maaltijden en de Griekse sfeer die er rond hangt. Op mijn lijstje staat dan nog zeker een vakantie waarbij ik samen met Mike ga eilandhoppen in Griekenland, zoveel mogelijk mooie plekken en eilanden ontdekken.

Dit is het lijstje met dingen die ik graag voor mijn 24ste behaald zou willen hebben! Hopelijk kan ik op mijn 24ste trots terugblikken op dit lijstje en heb ik het allemaal behaald. Wat willen jullie graag behaald hebben voor een bepaalde leeftijd? Let me know!

Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 16 reacties

 1. Ik moet ook nog mijn rijbewijs halen! Dat is ook wel een doel die ik binnen een paar jaar wil behalen.

 2. Wat een mooie plannen! Vooral dat je je in wil schrijven bij de KVK, echt heel erg vet. Daar mag je super trots op zijn! Ik weet niet goed wat ik wil behalen voor mijn volgende verjaardag.. Ik wil graag al mijn punten halen voor mijn studie, maar verder..

 3. Wat een mooi lijstje met hele mooie punten om dit jaar waar te maken. Een eigen (tweedehands) auto staat ook heel hoog op mijn lijstje voor dit jaar. Een rijbewijs heb ik al, maar het lijkt me geweldig om ook daadwerkelijk het land door te crossen 🙂 En wat een mooi doel dat je als GGZ-agoog aan de slag wilt gaan. Ik hoop dat je al deze dromen dit jaar kunt waarmaken 🙂

 4. Mooi lijstje om naartoe te leven! Ik heb inmiddels mijn eigen auto en heb er geen moment spijt van gehad, heerlijk om te kunnen gaan en staan waar en wanneer je maar wil.

 5. Wat leuk dat je je blog wil inschrijven bij de KVK. Zeker doen! En een eigen auto is zoo fijn he, ik ben ook altijd nog blij met mijn racewagentje. Leuke doelen girl, zeker voor gaan. Je kunt het!

 6. Ik wil op z'n minst één ding voor mijn 24e behalen en dat is mijn masterdiploma, haha! Meer kan ik niet echt meer doen in een halfjaartje tijd denk ik 😛 Jij gaat ook sowieso afstuderen! <3

 7. ik wil ook echt eilandhoppen in griekenland! geweldig lijkt me dat zeg. leuke doelen! xx

 8. Leuk lijstje! Ik vind Griekenland ook zo'n heerlijk vakantieland haha!

 9. Wat een leuk artikel! Ik ben momenteel bezig met mijn rijbewijs en hoop toch echt over een half jaartje mijn eigen auto te hebben!

 10. Wat een toffe lijst met leuke dingen! Ik heb nu de oude auto van mijn moeder in bruikleen (zodat ik kan sparen voor een eigen) en inderdaad, het hebben van een 'eigen' auto is echt heel fijn! En wat stoer dat je je blog wilt inschrijven bij de Kvk!

 11. Wat een super leuk lijstje en mooi dat je een doel stelt om dit voor je 24e te behalen. Eilandhoppen in Griekenland is wel echt een prachtig bucketlist dingetje.

 12. ik wil voor mijn 21ste max liefst kerst 2018 een eigen appartement hebben of een grote studio. Verder wil ik mijn rijbewijs hebben & ik twijfel over een scooter. Ook wil ik meer met mijn blog nakitaslibrary doen want het staat nu op een lager pitje jammer genoeg omdat ik aan mezelf werk 🙂

 13. Klinkt goed! Super dat je jezelf realistische doelen stelt. Betaald er iemand mee aan je autorijbewijs of moet je alles zelf gaan betalen? Er zitten wel prijsverschillen tussen verschillende rijscholen dus let goed op! Succes met alles!

Geef een antwoord

Sluit Menu