There are always flowers for those who wants to see them!

There are always flowers for those who wants to see them!

Tijd voor een nieuwe outfit! In Griekenland heb ik zoveel mooie huisjes gezien, om verliefd op te worden. Ik ben verliefd op de sfeer die er hangt in Griekenland, gekleurde huizen, mooie bloemen in felle kleuren en het zonnetje dat op je bolletje schijnt. In de outfit post van vandaag show ik jullie een van mijn favoriete outfits op het moment, mijn gehele outfit komt van Costes (favoriete winkel!) en de foto’s zijn geschoten voor mijn favoriete huisje in het mooie Kefalonia.

Van de locatie werd ik zo blij! Het is echt mijn droomhuisje, pastel kleuren, licht roze bloemen, een licht blauw hekje. I love it. De outfit is lekker zomers, maar is ook prima te dragen in het najaar met een panty, stoere boots en een leren jasje.

Rokje + kanten top – Costes | Zonnebril – Primark | Sandalen – Invito | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke outfit weer =)
    Echt een prachtige omgeving!
    Liefs Jorinda

  2. Ik vind deze foto's zo super leuk, echt een toffe locatie voor outfitfoto's! Mooie plaatjes. En een hele leuke outfit!

  3. Wauw, wat een mooie outfit! De achtergrond maakt het helemaal af <3 Zelf vind ik helaas nooit wat leuks bij de Costes, zo frustrerend haha, want ze hebben wel vaak leuke items – maar niet voor mij, of zo.

Geef een antwoord

Sluit Menu