Review | Chanel le volume & Dior maximizer 3D mascara

Review | Chanel le volume & Dior maximizer 3D mascara

Deze twee mascara’s liggen al een tijdje op een review te wachten, ze liggen al weken in mijn review laatje en knipogen continu naar mij voor wanneer ze gereviewd worden. Vandaag is de dag! Voor vele vrouwen misschien wel herkenbaar, ik heb last van korte, blonde wimpers die naar voren staan. Weinig volume en kan er ook weinig mee. Ik was aan het winkelen bij Ici Paris in Gouda en ik legde mijn verhaal voor aan de verkoper, zij kwam met de volgende twee mascara’s aan: Chanel le volume in combinatie met de Dior maximizer 3D mascara. Het zou het nieuwe wondermiddel moeten zijn! Lezen jullie mee?

Dior Maximizer 3D mascara
De verpakking van de Dior maximizer mascara vind ik mooi, het matcht mooi bij het product, op de verpakking staat het merk verwerkt. De mascara heeft een goede sluiting waardoor de mascara een lange tijd te gebruiken is.


De Dior maximizer is een lash plumping serum & een active plumping lash primer ineen. De primer verzorgt je wimpers en zorgt ervoor dat ze direct langer worden. De mascara is wit en laat ook een wit laagje achter op je wimpers, dit witte laagje verzorgt je wimpers, maakt ze voller en ook langer. Laat het laagje eventjes opdrogen en daarna kan je de zwarte mascara aanbrengen.

Dior adviseert om elke dag de mascara aan te brengen, in de ochtend voor onder je mascara en in de avond als verzorgende serum. Na een aantal weken zullen je wimpers al voller lijken en hebben ze meer volume.

 Zoals je ziet op de foto zijn mijn wimpers van nature kort, recht en hebben een lichte kleur. Ik was gelijk enthousiast toen ik hoorde over de Dior maximizer.

Op de bovenste foto heb ik de Dior maximizer aangebracht. Wat een direct verschil! Het zorgt voor vollere wimpers, meer volume en ze worden zeker langer. Yay! Ik ben fan.

De Dior Maximizer triple volume-plumping lach primer is te koop bij Douglas en Ici Paris voor 36,67. 


Chanel le volume waterproof mascara nummer 10: 
De verkoopster raadde mij aan om de combinatie te maken met de Chanel le volume waterproof mascara, zij was zelf helemaal weg van deze combinatie. De verpakking van de Chanel le volume waterproof mascara heeft een glanzende huls. Het uiterlijk van de mascara heeft een luxe touch en onder aan de dop zie je met matte letters Chanel staan, boven op de dop staat het welbekende teken van Chanel. De sluiting is weer erg stevig. Natuurlijk zijn we nu heel erg benieuwd naar de werking..

Het borsteltje is gemaakt van plastic, de mascara’s brengen allebei erg prettig aan en zorgen ervoor dat de mascara goed wordt verspreid. Chanel le volume mascara heeft er geen moeite mee om over het witte laagje mascara aan te brengen, dit gaat heel gemakkelijk en de mascara brengt geleidelijk aan. De kleur is intens zwart, love it. De volume die ze in combinatie geven is ge-wel-dig. Ik vind deze combinatie echt een uitvinding en de werking is zo goed! Ik zie degelijk verschil en mijn mascara zit er op deze manier veel beter op. De volume die blijft heel de dag.

Wat betreft waterproof is de mascara ook goed geslaagd, ik kan met de mascara zwemmen en ik heb geen last van een lekkende mascara.

Om het resultaat goed te laten zien heb ik de voor en na foto naast elkaar geplaatst. Ik blijf het maar zeggen, wat een verschil! Ik ben heel erg blij dat ik deze combinatie van mascara’s heb ontdekt, en zo fijn dat dit goed werkt, ik ben echt fan en als je last heb van korte wimpers.

Chanel le volume mascara is 35,65 en te koop bij Ici Paris & Douglas. 


Ik kan begrijpen dat de prijs erg duur is, ik heb ook niet de volle prijs ervoor betaald want ze hebben eens in de zoveel tijd bij Ici Paris xl 1+1 actie op de mascara’s. Dan heb je voor rond de 35 euro twee nieuwe mascara’s! Super chill.
Wat vinden jullie van de combinatie van de mascara’s? 
Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 10 reacties

  1. Ziet er goed uit! Het verschil is echt heel duidelijk.

  2. Mooi verschil, lijkt net alsof je met een wimperkruller aan de slag bent gegaan! En dan te bedenken dat het gewoon een product is 🙂

  3. Mooi resultaat! Vind het wel ietsjes klonterig, maar de volume die deze combinatie geeft is wel echt prachtig.

  4. Het effect vind ik altijd erg mooi om te zien als je zo een witte mascara eerst gebruikt. Toch vind ik dit na twee weken alweer teveel gedoe en laat ik het alweer bij alleen de zwarte haha. Dit vind ik wel heel mooi!

  5. In het verleden heb ik ook wel zo’n combinatie gebruikt, maar ik vind het niet altijd even prettig (soms zie je nog wat wit zitten). Maar het werkt wel goed zo te zien! En wat fijn, die 1+1 actie 🙂

  6. Wow mooi resultaat! Als er nog eens zo'n 1+1 actie is, ga ik dit kopen!

  7. Ziet er echt mooi uit! Ben eigenlijk wel benieuwd hoe een normale mascara staat vs. deze combi 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu