Photodiary 111 | Eerste schooldag, outfit shots & tv programma’s kijken.

Photodiary 111 | Eerste schooldag, outfit shots & tv programma’s kijken.

Happy Tuesday! Het is tijd voor photodiary 111 (best een bijzonder nummer!), ik had van de week mijn eerste schooldag, heb veel outfits shots die ik aan jullie kan laten zien, had een gezellig weekend & heb veel leuke nieuwe tv programma’s gekeken. Kijken jullie mee naar deze week?

Maandag

Maandag stond mijn wekker weer vroeg want ik had mijn eerste schooldag van het nieuwe schooljaar! Spannend! Ik trok mijn nieuwe jurkje aan van H&M, deed mij extra lang optutten en stapte op de trein naar Amsterdam, de eerste les was erg leerzaam en kreeg weer de kriebels voor het tweede leerjaar van SPH, ik heb ook een super leuke nieuwe klas dus ik werd er helemaal blij van. 🙂

Maandag avond ging ik mijn weekvlog editen, en ben ik in de avond Hollands next top model wezen kijken, zo leuk dat het weer op tv is! I love it! Vind het ook wel heel erg leuk dat Anna Nooshin het programma presenteert en dat er deze keer leuke mannen meedoen.

Dinsdag

Dinsdag had ik mijn tweede schooldag, half 9 it is! Ik moest zo wennen aan weer zó vroeg opstaan, gelukkig had ik een korte dag. In de middag ging ik huiswerk maken, blogjes schrijven en heb ik video bewerkt. Lekker rustig dagje dus! <3

Woensdag

Woensdag begon mijn dag met een les hoorcollege, het was onwijs koud die dag en had echt de herfstkriebels te pakken. Het eerste hoorcollege ging over psychopathologie, super interessant en een geweldig vak. Vind het echt heel interessant, ik heb zoveel motivatie voor dit jaar!

Donderdag

Donderdag was een super spannende dag, ik had om 10 uur een afspraak bij een café in Amsterdam samen met mijn stagebegeleider en andere stagiaires. We kregen te horen wie onze deelnemers zouden worden voor het aankomende jaar en hebben belangrijke zaken besproken. Ik ga dit jaar aan de slag als buddy in de regio Amsterdam, ik ga stage lopen bij de Regenboog en ik ga mij inzetten voor mensen met een verslaving of psychiatrische aandoening. Zo interessant! Ik was helemaal enthousiast en happy toen we klaar waren met de intervisie. 

In de middag was ik lekker vroeg klaar, ik kwam al rond 2 uur thuis. Het was super slecht weer dus ik ging een middagje relaxen, heb met Noah gewandeld, maakte mijn kamer schoon, deed wat huiswerk en in de avond relaxt met Expeditie Robinson. Zoveel leuke programma’s weer op tv!
Vrijdag

 Vrijdag hadden we SLB en ontmoette we onze nieuwe slb’er, we deden allerlei oefeningen om elkaar beter te leren kennen. Het was zó slecht weer buiten dat ik koos voor een comfy outfit, in deze fijne broek kan je gewoon wonen. Heerlijk.

In de middag kwam ik klasgenootje Babet tegen bij de Spar en besloten we samen eventjes te chillen op school, ik wilde eigenlijk een theorieboek lezen maar daar was weinig van gekomen want het was veel te gezellig haha!
Ik vertrok rond half 3 vanaf Weesperplein, dikke vertraging en heb denk ik ongeveer drie kwartier rond gewandeld op het metrostation, ik kwam eindelijk aan op Amsterdam centraal en miste mijn trein op 2 minuten. Ik kwam dus laat thuis, snel wat gegeten en Mike was zo lief om voor te stellen of hij mij kon ophalen. In de avond ging ik chillen met Mike en netflixen en hebben we de serie the mist afgekeken, zo spannend en een heel apart einde. Echt een aanrader!!

Zaterdag

 Zaterdags hadden Mike en ik lekker uitgeslapen en heel de ochtend rustig aan gedaan, zo fijn dit soort Zaterdagen! In de middag reden we over de grens naar België toe om langs het bierpaleis te gaan (de grootste alcohol winkel die ik ooit heb gezien!). We gingen een cadeau halen voor Berend (vriend van Mike) en de ouders van Berend want zij vierden hun verjaardag. Ik ging allemaal gekke biertjes met print uitzoeken en we hadden twee flesjes wijn meegenomen.

In de avond gingen we langs mijn schoonzus en haar vriend bij hun nieuwe huisje, we hebben daar gezellig een avondje gegeten, bij gekletst en wijntjes gedronken. Super gezellig! <3

En gelijk door naar de verjaardag van Berend en zijn ouders, lekker wijntjes gedronken en hun verjaardag gevierd. Zo leuk dit soort weekenden!

Zondag
Zondag hadden we uitgeslapen (het was nogal laat geworden de vorige avond) en hebben we heel de dag beetje geknuffeld, snackjes gegeten en vooral veel in zijn armen gelegen en lekker gerelaxt. Lazy Sunday, in de avond hebben we nog een nieuwe serie begonnen en toen was helaas het weekend alweer om. 
Ik ben helemaal ready voor een nieuwe week! Ik ben alleen thuis want mijn ouders zijn een mid-weekje weg (en Noah is mee, super wennen!), ik heb veel college en vooral ga ik lekker rustig aan doen. Best wel lange daagjes en veel huiswerk. Hopelijk zie ik jullie volgende week weer!
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Op die foto van je bureau viel me meteen even op hoeeeeveel parfum je hebt, JALOERS!! <3 En die strepenbroek staat je heel erg leuk!

  2. Wat een leuke foto's! Inderdaad heel erg wennen het schoolleventje weer, ik hoef nu niet meer naar school maar dat is ook wel wennen haha! Zo gek. Ik vind die gestreepte broek je trouwens heel mooi staan. Succes deze week <3

  3. Wauw, zoveel parfumflacons! Opnieuw naar school is vast wennen nadat je zo lang vakantie gehad hebt. Goed dat je zo gemotiveerd bent!

  4. Superleuke outfits heb je gedragen afgelopen week! Die gestreepte broek staat je echt heel erg leuk. Fijn ook dat je zoveel zin hebt in het nieuwe schooljaar en je stage, die motivatie lijkt me heerlijk!

  5. Wat fijn dat je eerste schoolweek een succes was en dat je ook alweer echt zin hebt in het nieuwe vak en in de stage. Dat vak klinkt ook echt heel interessant inderdaad! Ik ben ook zo blij dat er weer echt leuke programma's op tv komen. HNTM is echt genieten elke week 🙂

  6. ik vind hntm ook zo leuk!! en je outfit met die oker gele trui is echt een topper 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu