Hotspot | vanDaan Den Bosch

Hotspot | vanDaan Den Bosch

Den Bosch behoort tot één van mijn favoriete steden in Nederland. Den Bosch is een bruisende stad vol met gezelligheid, gastvrijheid & vele leuke hotspots. Ik ontdekte de hotspot vanDaan in hartje centrum. Een sfeervolle winkel die je gelijk met open armen ontvangt. Ik heb natuurlijk dit geweldige winkeltje gefotografeerd en je ziet alle details in het artikel van vandaag.

Daan is de eigenaar van de hotspot vanDaan, het is een winkel met allerlei diverse toffe interieur items, accessoires, stationery, kids items en leuke cadeau’s. Je kan in deze hotspot je hart ophalen om een middagje te shoppen voor hét geweldige interieur item of een klein aardigheidje. Allerlei leuke items kan je hier zeker vinden.

vanDaan komt op mijn lijstje van favoriete hotspots! De eigenaar is onwijs vriendelijk, je wordt met een warm welkom ontvangen en ze hebben dé perfecte cadeau’s en interieur items. 

Adres:
vanDaan
Minderbroedersstaat 23 Den Bosch

Openingstijden: 
Ma&Di – gesloten.
Wo – 10:00 tot 18:00.
Do – 10:00 tot 21:00.
Vr – 10:00 tot 18:00.
Za – 10:00 tot 17:00.
Zo – 13:00 tot 17:00.

Zijn jullie bekend in Den Bosch? En wat vinden jullie van de hotspot? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een leuke hotspot! Voor mij niet echt in de buurt, maar mocht ik eens in Den Bosch zijn… 🙂

  2. Wat een ontzettend leuke hotspot. Het ziet er zo gezellig uit

  3. Ik kom uit DenBosch en weet het winkeltje ook wel te zitten, maar ben er eigenlijk nooit echt binnen geweest, oeps haha. Zal er na jouw artikel zeker binnenkort eens gaan rondneuzen!

  4. Wat een superleuke items hebben ze in deze winkel, zeg! Het ziet er echt heel vrolijk uit. Als ik in Den Bosch ben, ga ik hier zeker eens kijken 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu