Glamour day wishlist 2017! ★

Glamour day wishlist 2017! ★

Yes! Morgen is het weer Glamour day, één van mijn favoriete dagen in het jaar. Deze dag kunnen alle ladies in Nederland op vertoon van de Glamour met 20% korting shoppen bij een aantal geweldige winkels in Nederland. Ik ga morgen samen met mijn bestie een dagje naar Amsterdam en hebben een heerlijke girls day! Benieuwd naar de items die ik morgen met korting wil gaan scoren? Kijk dan zeker mee.


★ Steps – Blouse met ogenprint  ★ Steps – Zwarte leren rok ★ Costes – Rode trui ★ Scotch & Soda – Sailor pet  ★ Scotch & Soda – Rouches overhemd ★

Er is natuurlijk wel een eis om te shoppen met 20% korting. Je moet namelijk de Glamour kopen en op vertoon van de Glamour krijg je de  20% korting bij diverse winkels (mijn favo’s!)  zoals de Costes, Douglas, Scotch & Soda, Steps, Monki en meer stores ofcourse. De perfecte dag om je herfst garderobe aan te schaffen! In mijn wishlist zie je een zwarte leren rok in combinatie met het witte blousje met oogjes waar ik helemaal verliefd op ben. Voor de rest ga ik de winkels in Amsterdam bekijken en lekker een gezellig dagje hebben.

Gaan jullie morgen shoppen? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een leuke wishlist, vooral dat blouseje met wimpers! Geniet van het shoppen in Amsterdam vandaag 🙂

 2. Die rok is tof zeg! Die vind ik echt heel leuk. Ik weet nog niet of ik ga shoppen!

 3. Leuk, ik heb zo een rok echt een topper! Ik ga ook shoppen! In Rotterdam:-) mijn wishlist staat vandaag ook online hihi

 4. Helaas heb ik morgen niet echt tijd om te winkelen (en geld ook niet, hahah!). Die pet vind ik echt gaaf!

  1. Yayyyy! Als je dan nog iets leuks spot kan je het met korting halen. 🙂

 5. Wat een leuke items allemaal, die rok is prachtig! Ik wist helemaal niet dat het morgen Glamour Day is, thanks voor de tip!!! Korting is altijd leuk 🙂

 6. Jaaa ik werk voor Steps en vind het leuk om te zien dat er 2 items daarvan op je wishlist staan! Alleen lees ik dat je naar Amsterdam gaat? In de kalverstraat zit echter alleen Steps Dresses waar ze dus enkel de Steps jurken verkopen. De reguliere Steps zit wel in Amsterdam Noord maar weet niet of je daar komt. Anders is webshop altijd nog n optie! Adviseer de rok dan ook een maatje kleiner dan je broeksmaat omdat de rok in je taille moet gedragen moet worden en je taille over het algemeen smaller is.
  Anyway: heel veel shopplezier. ❤

  1. Hoi Miranda! Oh wat een goede tip, helaas is het blousje helemaal uitverkocht in de webshop, dan shop ik de outfit een andere keer. <3 Ik ga wel even kijken bij Steps Dresses. :))
   Fijn weekend!

Geef een antwoord

Sluit Menu