Review | Kruidvat nail care collectie

Review | Kruidvat nail care collectie

Mijn nagels hebben veel verzorging nodig, ze zijn niet sterk van zichzelf en breken wanneer ze langer worden snel af. Ik ben iemand die het snel vergeet om mijn nagels te verzorgen terwijl dit zo belangrijk is. Kruidvat heeft drie budget verzorgingsproducten voor je nagels in het assortiment zitten! In de review van vandaag behandel ik de volgende producten: Kruidvat Grow Keratin, Anti-Age conditioner, en de Hardener Strong. Lezen jullie mee?

De verpakking ziet er strak uit. Ik vind het er mooi uit zien dat de verpakking doorzichtig is, matcht goed met de producten. De dop is mat wit en de tekst die op de verpakking staat ziet er strak uit. Positief dus! De nagellakjes bevinden zich in een kartonnen doosje, op de kartonnen doosjes staat wat het product voor je nagels doet.

Kruidvat Grow Keratin 
De Grow Keratin bevat Keratine en zorgt ervoor dat de beschadigde nagels beschermd worden. De lakformule zorgt ervoor dat de nagels vocht toegediend krijgen, het vocht is noodzakelijk om de nagels weer gezond te maken. Ook zorgt het vocht ervoor dat de nagelgroei gestimuleerd wordt en geeft een langdurig, verzorgend en glanzend effect. De Grow Keratin zorgt voor versteviging van mijn nagels en laat een verzorgend en glanzend laagje achter op mijn nagels. Ze voelen gelijk een stuk sterker aan.

Kruidvat Anti-Age Conditioner 
De Kruidvat Anti-Age Conditioner beschermt de nagels tegen de effecten van vroegtijdige veroudering. In de Anti-Age Conditioner bevinden zich vitamines A, C en E. Deze vitamines beschermen, hydrateren en houden de nagels soepel. Je ziet dat de kleur roze is en dit zorgt ervoor dat de nagels een gezonde look krijgen. Mijn kleur qua nagels was best wel dof, nadat ik de Anti-Age Conditioner had aangebracht kreeg het gelijk een frisse look, het zorgde er ook voor dat er een beschermend laagje zich ging bevinden.

Kruidvat Hardener Strong 
En de laatste! De Kruidvat Hardener Strong zorgt ervoor dat de zwakke nagels worden versterkt. De Hardener Strong vermindert het scheuren en splijten van de nagels. Ook geeft dit product de nagels een langdurig glanzend en verzorgend effect. Ik ben fan van de Hardener Strong, mijn nagels voelen steviger aan en ik heb inderdaad minder last van nagels die scheuren, yay! Echt een aanrader wanneer je last heb van zwakke nagels. Het kwastje van alle drie de producten is best breed wat ik persoonlijk erg prettig vind werken, het brengt het product makkelijk en geleidelijk aan.

Kortom ik ben fan! Ik vind de producten een goede werking hebben een geeft een boost aan mijn nagels. Het laat een verzorgende laag achter en ze zien er gelijk gezonder uit. Ook zijn ze nog eens budget waardoor je ze zeker kan gaan proberen!

De producten zijn te koop voor 2,99 per stuk bij Kruidvat. 

Welke producten gebruiken jullie voor het verzorgen van je nagels? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen van een PR-bureau ter review. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Grow Keratin en Hardener Strong lijken me wel wat – mijn nagels zijn vrij zwak en splitsen gemakkelijk… –, al zijn de ingrediënten van zulke producten vaak erg agressief…

  2. Fijne review! Ik vind nagelverharder echt geweldig, ik gebruik het bijna altijd 🙂

  3. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over deze producten! Je maakt me nieuwsgierig naar de Nail Hardener, want ik heb regelmatig last van gescheurde nagels. Misschien ga ik dat product ook eens proberen 🙂

  4. Gebruik je ze allemaal tegelijk, en in welke volgorde?

Geef een antwoord

Sluit Menu