Photodiary 109 | Snacks overload, dagje shoppen met mama & veel bloggen!

Photodiary 109 | Snacks overload, dagje shoppen met mama & veel bloggen!

Het is tijd voor photodiary 109! Ik heb een leuke drukke week gehad wat echt voorbij gevlogen is. Mijn laatste week vakantie gaat in want volgende week ga ik alweer naar school toe. Ik heb deze week veel buiten de deur gegeten, ben een dagje wezen shoppen met mama in den Bosch, en ik heb veel tijd gehad voor mijn youtube kanaal en blog. Kijken jullie mee?


Maandag
Maandag ochtend heb ik besteed aan mijn blog, in de middag besloten mama en ik naar het tuincentrum te gaan, we gingen plantjes kijken en ik nam twee planten mee, een vetplant in een geweldig mooi blauw potje en een grote cactus. Love it! Ik heb mama getrakteerd op een ijskoffie en lekkere snack.Dinsdag 
Dinsdag had ik een dagje video’s opnemen op de planning en heb ik in de middag weer aan mijn blog gewerkt. In de middag belde mijn zus spontaan op en gingen we een middagje de stad in. We hebben lekker wat gedronken bij brownies en downies in Gouda. Zo’n leuk tentje!

Woensdag
Woensdag was het super lekker weer en kwam Charlotte langs, we gingen zelf een lunch maken namelijk een broodje carpaccio. Jum! In de middag gingen we met Noah lopen en belande we toch in de stad, we gingen chocolate palettes shoppen & een ijskoffie drinken bij onze favoriete tent in Gouda: het Barista cafe!

Donderdag
Donderdag ging ik een video editen, foto’s maken van mooie producten en vooral veel artikels schrijven. Zo fijn om er nu ook echt de tijd voor te hebben! Ik maak er nog echt eventjes gebruik van.

Vrijdag
Yay! Vrijdag had ik iets heel erg leuks op de planning staan, ik ging samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch, daar hebben we gezellig geshopt. Omdat ik wat ben afgevallen zaten mijn broeken niet meer goed. Broeken shoppen heb ik nooit leuk gevonden, mijn moeder tipte om een keer naar Levi’s te gaan, ik zette een stap binnen de winkel en werd direct goed geholpen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en de eerste broek die ik aantrok zat gelijk goed. Ik wilde er gelijk meer mee nemen maar dat liet mijn portemonnee niet toe. Zo fijn om een winkel te vinden waarbij het gelijk allemaal goed zit! I love it!! Zijn jullie ook bekend met de Levi’s broeken?

In de avond zijn we lekker uiteten geweest en heb ik ofcourse weer carpaccio op, zo lekker! Na een lange reis naar huis ging ik mezelf opfrissen en kwam Mike mij ophalen om een weekendje naar Breda te gaan. Zo lief, hij vond het helemaal niet erg om mij op te halen.

Zaterdag
Zaterdags hebben we lekker uitgeslapen, vrijdag nacht hadden we het nogal laat gemaakt want we gingen lekker een biertje drinken en bijpraten. Eind van de middag gingen we naar Mike zijn opa en oma om over de vakantie te vertellen en in de avond hebben we een spannende thriller en nieuwe serie gekeken! De nieuwe serie lijkt ons heel spannend en we kunnen niet wachten om verder te kijken.

Zondag
Zaterdag nacht was weer een beetje laat geworden dus we gingen weer lekker uitslapen. In de middag hadden we met een vriend van Mike afgesproken en gingen we naar het foodtruck festival lepeltje lepeltje in Breda, we hebben wijntjes gedronken, snacks gegeten en in de avond zijn we naar een pizzeria gegaan om daar verder te tafelen. Dit soort Zondagen zijn zo fijn en kan ik zo ontzettend van genieten. Zo zou eigenlijk elke Zondag moeten zijn!

En toen was de week alweer voorbij gevlogen! Ik heb deze week ook weer een aantal leuke dingen op de planning staan, mijn laatste weekje vakantie gaat in en dan gaat de week erna school weer beginnen. Nog een weekje knallen en veel dingen vooruit schrijven. Yay! Zin in.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 22 reacties

  1. Ah super lief!!! Ben ook er echt super blij mee, echt helemaal mijn eigen stekkie.

 1. Wat een heerlijk weekje! Het lijkt me zo leuk om een keertje naar Lepeltje Lepeltje te gaan!

 2. Leuk weekje! Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe broek 🙂 Ik heb 1x wat broeken gepast daar, goede hulp inderdaad! Maar ik had toch nog niet gevonden wat ik echt wilde, dus wilde er ook niet gelijk zoveel aan uitgeven. Misschien de volgende keer 🙂 En leuk zo'n foodtruck festival! Ik ben er ook eens geweest. Jammer is wel dat alles zo duur is, zo kun je niet van alles proberen

  1. Groot gelijk heb je, voor zo'n prijs is het belangrijk dat je gelijk het yes gevoel hebt! Ja klopt, het was wel inderdaad heel erg duur, maar de sfeer is er altijd zo leuk 🙂

 3. Klinkt als een heerlijke week! Misschien moet ik toch ook maar eens Levi's broeken proberen, ik hoor er zoveel goeds over!

  1. Echt een aanrader, gelijk was ik geslaagd en normaal vind ik nooit zo snel een fijne en goed zittende broek. 🙂

 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk al die food foto's!
  Liefs Jorinda

 5. Wat een hele hoop leuke en lekkere foto's! Ik vind de foto van jou en je moeder echt heel erg mooi, lekker vrolijk!

 6. Wat een heerlijk weekje! Dat food festival ziet er zo gezellig uit, volgens mij heb je die ook in andere steden. En broeken kopen is altijd lastig inderdaad!

 7. Dat food truck festival ziet er ontzettend gezellig uit! En ik blijf zo'n fan van dat hoekje in je kamer. 🙂

  1. Super lief! Ben ook zo blij met het hoekje, echt zo'n leuk sfeertje geeft het.
   x

 8. ah gezellig dat je met je moeder op stap ging! fijne week heb je gehad zie ik 🙂 xx

 9. Wat een heerlijk weekje heb jij gehad zeg! Ik heb zelf nog nooit een Levi's broek geprobeerd, maar je maakt mij wel erg nieuwsgierig. Volgens mij zitten heel lekker!

 10. Dat klinkt echt als een heerlijke week! Wat leuk dat je een dagje weg bent geweest met je moeder en heerlijk om nu de tijd te hebben om lekker aan je blog te werken 🙂 De broek van Levi's staat je goed! Fijn dat je zo goed werd geholpen in de winkel!

  1. Dankjewel Romy! Fijn he, overload aan tijd is zo fijn. <3 Lekker vooruit werken nu. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu