Photo diary 107 | Highlights zetten, nieuwe bril & sale shoppen!

Photo diary 107 | Highlights zetten, nieuwe bril & sale shoppen!

Het is Dinsdag, dus weer tijd voor een nieuwe photodiary. De laatste photodiary voor de vakantie! Hierna zien jullie allemaal gezellige vakantie foto’s. Ik heb een erg leuke week gehad! Ik heb twee girls days gehad samen met Charlotte, heb mijn bril opgehaald, lenzen geprobeerd, en heb geweldige sale aankoopjes gedaan voor de zomervakantie! Lezen jullie mee?

Maandag
Maandag begon ik de dag met een goede work-out! Heerlijk om zo de dag te beginnen. 

 In de middag meette ik Charlotte! We hadden een afspraak staan bij de kapper, we hebben de puntjes laten bij knippen en highlights laten zetten. Heerlijk zo’n kappers beurt! Door de highlights kan mijn haar extra blond worden in Griekenland. yay! En een opfrisbeurtje had het wel nodig, heerlijk!

Nadat we bij de kapper zijn geweest zijn we naar Charlotte haar huis gegaan en hebben we lekker gekookt, we hadden een heerlijke wrap met groente en kip. Jum was zo lekker!

In de avond hadden we nog iets leuks op de planning want we gingen naar wish upon, een horrorfilm! We reden naar Rotterdam toe en hebben de leuke dag afgesloten met een filmpje. <3
Dinsdag 

 Dinsdag kreeg ik een belletje van de opticien want mijn bril lag klaar! Yay! Ik heb hem heel de dag gedragen en vond het zó wennen maar heel erg leuk.

 In de middag was het lekker weer en ging ik samen met Noah wandelen, ze is zo lief!

 In de middag maakte ik een hoop portret foto’s (blogpost komt snel online!). Handig voor mijn social media kanalen en voor mijn blog. Ik vind het zo chill dat mijn camera zo’n uitklap schermpje heeft!

In de avond ging ik samen met mijn moeder langs bij mijn zus haar huisje. Mijn zus is op vakantie dus wij gingen die avond even langs Saartje om eten te geven en te knuffelen. Hoe fluffy is ze!

Woensdag
Woensdag had ik een thuiswerk dagje, in de ochtend langs de tandarts en in de middag had ik een afspraak bij de opticien, heb aan mijn blog gewerkt en in de avond had ik een heerlijk recept van de 50 days of green happiness. Ik ben deze Donderdag er mee klaar (50 dagen voorbij!) en er komt vrijdag een leuk persoonlijk artikel over online!
Donderdag

 Donderdag had ik afgesproken met Charlotte, we zijn naar Leiden gegaan en gingen langs haar huisje want ik was heel erg benieuwd geworden hoe het huisje is geworden! Het is een prachtig huisje midden in het centrum van Leiden, ik ben verliefd <3

Daarna zijn we naar de Costes gegaan en hebben we sale geshopt! Na het shoppen hebben we met Robert afgesproken en zijn we lekker wezen lunchen bij de bagels en beans en hebben we gezellig bijgepraat.

 Yay! Al onze aankoopjes, de kanten top, gele blouse, witte top, en rode rokje heb ik geshopt. Allemaal van de Costes! Ze hebben daar zulke goede sale, echt een aanrader.

Na de gezellige dag gingen we weer eventjes chillen bij Charlotte thuis, dit lieve katje stond voor het raam en kwam naar binnen. Zo cute! In de avond heeft Charlotte haar vriend ons naar Gouda gebracht, super lief. <3
Vrijdag

 Vrijdag stond ik op de weegschaal en zag ik dat er 10 kilo af is! Ik ben zo trots op mezelf, ik paste mijn favoriete rode jurkje beter dan ooit! Ik merk dat het veel fijner zit en voel mij er zelfverzekerder in. Yay!

 Heel de Vrijdag heb ik aan mijn youtube kanaal gewerkt en ging ik mijn kamer opruimen en een wasje doen. Ik hing mijn dekbed uit het raam zodat het goed eventjes kon luchten, een uurtje later zag ik dat mijn dekbed op het dak lag. Oh my god haha! Gelukkig durfde papa uit het raam te klimmen om het te pakken. Vrijdag kwam er ook een nieuwe vlog online, die kan je hier zien!

In de avond ging ik lekker relaxen en heb ik twee afleveringen van the vampire diaries gekeken.

Zaterdag
Zaterdag middag ging ik naar Breda toe, die middag hebben Mike en ik boodschappen gedaan en hapjes gemaakt voor de verjaardag van Mike en mijn schoonmoeder in de avond. In de avond hebben we hun verjaardag gevierd! Heerlijk wijntjes gedronken en bijgepraat met iedereen. 

Zondag
Zondag was een relax dag, ik sliep pas rond half 4 en heb uitgeslapen tot 12 uur. Daarna hebben Mike en ik eventjes met zijn vrienden ontbeten, heb ik mij opgefrist en hebben we in de middag pearl harbor afgekeken (prachtige film!) en toen was het weekend alweer om. 
De week ging ontzettend snel! Het is nu echt aftellen tot Mike en ik op vakantie gaan en ik kijk er erg naar uit. Zoveel zin in! Lekker quality time samen. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ik heb stiekem toch even gegiecheld om je verdwaalde dekbed. 😛 Gefeliciteerd met de -10 kilo, dat is niet niks! En wow, een horrorfilm in de bioscoop? Moedig, haha!

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Wat goed dat je al 10 kilo kwijt ben!
  Liefs Jorinda

 3. Wat een heerlijke week heb je gehad! En tof, die highlights! Altijd leuk om zoiets samen te doen met je best friend. En die bril staat je goed!

 4. Wat een prachtige portretfoto! En tien kilo er af… jeetje! Knap hoor. Dat jurkje staat je zeker goed. Lekker zonnig ook die highlights en ook de nieuwe bril mag er zeker wezen!

 5. Die bril staat je echt zó goed! Wat een leuke portretfoto ook trouwens! En wat knap dat je zoveel bent afgevallen! Daar mag je onwijs trots op zijn 🙂

 6. Wat staat de bril je ontzettend goed! Zelf zit ik nu ook in de ronde van het zoeken naar een nieuwe bril, maar vind het toch erg lastig, haha. Ik ben erg benieuwd naar het artikel over the green happiness!

 7. super mooi haar en een heel leuk brilletje! alvast veel plezier op vakantie <3

 8. Ik vind het ook altijd zo heerlijk om naar de kapper te gaan. Toevallig heb ik gisteren ook een afspraak gemaakt om weer te gaan.

 9. Aaah wat heb je lekker veel geshopt! Mooi die highlights!

Geef een antwoord

Sluit Menu