Persoonlijkheid in je interieur!

Persoonlijkheid in je interieur!

Ik ben gek op foto’s en ik vind het een leuke manier om in je interieur persoonlijkheid toe te voegen. Ik heb een foto op aluminium en heb sinds kort nu ook een foto op canvas in mijn kamer hangen. Van Fotocadeau mocht ik een foto op canvas ontwerpen, ik heb een foto van mij en Mike besteld en ik laat in het artikel van vandaag zien hoe het resultaat is!

 De bestelling was binnen een paar dagen binnen en was goed verpakt, dit doet het bedrijf goed! Er zat stevig karton om heen en ook nog een soort van plastic waardoor het product niet beschadigd kan raken.

Ik heb de foto opgehangen op mijn gele muur omdat het zo in combinatie een echte eyecatcher is. De afbeelding op het canvas kan je zelf ontwerpen zoals je helemaal wilt, je kan een prachtige natuur afbeelding, portret, of een leuke familie foto afdrukken. Helemaal zoals je het zelf wilt! Ook het formaat kan je zelf bepalen. Ik heb een aardig groot formaat wat ik zelf heel erg tof vind. Een echte eyecatcher! Ik heb zelf een 40X60 formaat besteld.

Ik hou zelf van foto’s en persoonlijkheid in je interieur, maar om overal foto’s in je interieur te zetten vind ik zelf niet heel erg mooi. Ik vind een foto op canvas een mooie optie, je kan er bijvoorbeeld drie  foto’s naast elkaar plaatsen boven de eettafel. I love it!

Ik had verwacht omdat de foto zo groot word afgedrukt een beetje wazig op het canvas zou worden maar dat is niet het geval. Ik vind de foto heel erg helder en de kleuren komen goed naar voren! Ik ben fan. Ik heb dus de foto op canvas besteld bij canvas company, naast canvas company heb je ook het bedrijf foto company, daar kan je ook eventueel een foto op hout, plexiglas of op behang bestellen. Hoe tof!? Ik vind het een echte aanrader!

Wat vinden jullie van een foto op canvas? 

Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een prachtige foto! Ik houd van persoonlijke foto decoratie in huis. Ik heb sinds kort ook een nieuwe foto op plexiglas laten maken van onze trouwdag. 🙂

  2. Wat een mooie foto =)
    Hij staat erg mooi bij de gele muur!
    Liefs Jorinda

  3. Wat een prachtige foto! Staat ook echt perfect in je interieur.

  4. Superleuk zo'n foto, leuk ook dat die gele tinten terugkomen!

Geef een antwoord

Sluit Menu