I’m feeling FAB in this dress!

I’m feeling FAB in this dress!

In de outfit post van vandaag laat ik mijn grootste favoriete jurkje ooit zien, mijn palmbomen jurkje van Fabienne Chapot, als er iets is waar ik gek op ben zijn het palmboompjes en slaat mijn hart altijd weer een vreugdesprongetje wanneer je op vakantie wordt omringd door deze mooie bomen. Ik keek mijn boyfriend lief aan, want ja een outfit post met een palmbomen jurkje in een mooie boulevard vol met deze leuke boompjes kon natuurlijk niet ontbreken. Kijken jullie mee naar mijn lievelings outfit?

Het tasje die ik draag bij deze outfit is ook echt een groot favoriet van mij, ik heb hem ooit voor 20 euro gekocht bij het Kaufhaus in Utrecht en draag hem nog steeds met heel veel plezier, stevig tasje en zo leuk te combineren! Het jurkje die ik draag is perfect voor de zomer, een ontzettend fijn stofje, iets wijder model en zit heel erg fijn voor de warme zomer dagen.

Jurkje – Glamour concept store (Fabienne Chapot) | Zonnebril – Glamour concept store (le specs) | Sandalen – Gabor | Tasje – Kaufhaus Utrecht |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Echt een leuk zomers jurkje! Hopelijk kan je 'm hier in Nederland nog een keer aan 🙂

  1. Leuk is die he! Gelukkig heb ik hem hier in Nederland ook nog een paar keer aangehad.
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een tof, zomers jurkje! En inderdaad een erg toffe setting voor zo'n shoot. 🙂

 3. oh ja, palmboompies zijn ook zeker mijn fave! kan echt niet wachten om ze weer te zien.. <3

 4. Wat een heerlijke, zomerse outfit. Love it! Krijg nu nog meer zin in vakantie 🙂

 5. Wauw, wat een geweldige foto's en een supermooie outfit! Je straalt echt!

 6. Wauw, wat een prachtig jurkje! Heel leuk gefotografeerd ook met die palmbomen erbij, love it <3

 7. Super leuk kleedje Evelien! Krijg er zo'n zomers vakantiegevoel van 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu