Ik geloof in vakantieliefdes! + tips voor het veroveren van jouw buitenlandse hunk

Ik geloof in vakantieliefdes! + tips voor het veroveren van jouw buitenlandse hunk

Vakantieliefdes is iets waar ik als klein meisje nooit in heb geloofd, dat is iets wat gebeurd in films en totaal niet in real-life. En hoe houdt het in vredesnaam stand wanneer jouw liefje in het buitenland woont? Hoe pak je een date aan? En wat zijn de do’s en dont’s? Ik het artikel van vandaag geef ik jullie in samenwerking met lexa.nl de grote tips hoe jij een buitenlandse (of Nederlandse!) hunk aan de haak slaat, en waardoor het helemaal niet zo moeilijk is en lijkt. Lezen jullie mee?

Bron: Pinterest

Mijn ervaring met een vakantieliefde(s)

Ik geloofde er nooit zo in maar ik vond het idee altijd heel erg romantisch en leuk. Ik heb in mijn leven ’twee’ vakantie liefdes gehad. De eerste was toen ik 13 was, ik ging met met ouders, zus, en een kennis van mijn ouders op vakantie. Een weekje naar Oostenrijk en een weekje naar Italië. In Italië kwam ik een super knappe man tegen (vond ik toen des tijds haha) maar hij was vergeleken met mij best oud (19, en ik 13) en hij zat in het animatie team. Ik ging met mijn brutale gedrag gewoon een beetje Italiaans tegen hem praten (had zo’n mini gids, en riep heel de dag ciao bonazzo) dat betekent hallotjes lekkerding! De laatste nacht dat ik naar huis ging hebben we die nacht gezoend (midden tussen bungalows op een grasveldje, super cute) en was ik helemaal hotel de botel. Zo jong en impulsief dat ik was dacht ik dat het ooit wat kon worden. Niet dus. Ik heb er wel een super leuke herrinering aan over gehouden en  ik vind het schattig om er aan terug te denken. Het is gewoon een super leuke ervaring, hoeft niks te worden maar al zo’n buitenlandse man is al leuk. 🙂 En tja, meestal zijn buitenlandse mannen zó romantisch.

Mijn tweede vakantieliefde was echt serieus, ik was niet meer een broekie van 13 maar was toen (volgens mij) 17 jaartjes jong. Ik ging samen met mijn ouders op vakantie naar Italië en mijn zus ging voor het eerst op vakantie met haar vriend (sad, je maatje op vakantie missen is zó vervelend). We gingen kamperen en ik miste al gauw mijn zus. Naast ons zat een onwijs leuke hunk die op vakantie was met zijn ouders en zus. Na een aantal dagen heb ik de moed bij elkaar geraapt, hem aangesproken en is alles vloeiend gelopen. Time flies when you’re having fun. Leuk om te weten, dit was geen italiaanse hunk maar een nuchtere hollandse hunk en is nu nog steeds mijn lieve boyfriend!!! Ik vind het zo’n leuke, fijne en originele manier hoe wij elkaar hebben leren kennen en het nu nog steeds aan is na drie jaar. Het zijn fijne en romantische herrineringen, zwemmen in de regen, een privé zwembad hebben, warme douches, Italiaanse ijsjes eten, tot drie uur in de nacht sterren kijken en niet van elkaar af te slaan zijn. Lief.

Hoe sla je een buitenlandse man aan de haak? 
Een buitenlandse hunk aan de haak slaan is nog best lastig. Om deze reden heeft lexa.nl een grenzeloos daten guide voor jullie samengesteld met allerlei leuke tips om die knappe italiaan, spanjaard, of engelsman te veroveren. Ik behandel een aantal landen, met de do’s en dont’s en leuke tips & tricks. Lezen jullie mee? 
Het lijkt wel wanneer je op vakantie bent sneller verliefd wordt en aantrekkelijker bent naar de mannen toe. Dit kan zeker kloppen, je bent weg van de sleur die je in Nederland wellicht ervaart, je hebt een gebruind huidje en je bent veel meer ontspannen en dit straal je ook uit. 

De Italiaanse hunk
Italie is het land van de kunst, zonnestralen, fantastisch eten en sprookjesachtige omgevingen. Italianen staan ook wel bekend om de flirtskills en het zijn echte ijdeltuiten. Als je zijn hart breekt kruipt hij in een hoekje en luistert hij heel de dag de break-up playlist op Spotify. Gevoelige mannen dus! 
Hij is nog meer onder de indruk als je….
Verras hem met een romantisch tripje naar een strand of een prachtig bos. Zorg voor een heerlijke picknick met lekkere snacks en wijn en chill heel de avond in het heerlijke zonnetje. Italianen zijn kennelijk gek op romantiek! 

Hij houdt ervan om… 
Jou bloemen te geven. 
– Aan je te zitten in zijn Maserati, Lamborghini, of Fiat Punto. 
– Verrast te worden. 
Tussen de lakens… 
Italianen worden opgewonden van een goede werkdag en zijn niet vies van seks op het werk, verras hem op zijn werk en trek een sexy setje aan. Aan het begin van de relatie wilt hij het liefst elke dag seks maar langzamerhand wordt dit steeds minder.
Afknapper… 
Italiaanse mannen vinden het vervelend wanneer vrouwen uren voor de spiegel staan, less is more zeggen ze!
TIP: Een romantische playlist hoef je niet te maken want daar houden de Italiaanse mannen niet van. 
De Franse hunk 
De Fransman heeft een sexy accent, zwak voor mooie vrouwen en heeft een onweerstaanbaar accent. Fransmannen vinden vrienden en familie erg belangrijk en introduceren jouw pas wanneer het echt serieus is. De mening van zijn vrienden is dus ook erg belangrijk, verspil deze kans niet en maak gelijk een spetterende indruk, trek een sexy jurkje aan en trakteer de mannen op een lekker wijntje (of biertje!) 
Zo laat je zijn hart sneller kloppen…
Familie betekent dus veel voor de fransen, neem een cadeautje mee voor zijn ouders, bijvoorbeeld een heerlijk flesje wijn en vertel in het frans tegen zijn mama wat je zo leuk vindt aan haar zoon. Gegarandeerd een goede indruk!
Hij houdt ervan om… 
De liefde, niks is mooier dan l’amour. 
– Eten, liefde gaat door de maag right? 
– Geld, hiermee kan hij leuke dingen doen en cadeautjes kopen. 

Tussen de lakens…
De fransman doet het het liefst in zijn eigen bed, als hij de spanning opzoekt verplaatst hij het naar de auto of op een boot. 
Afknapper…. 
De fransman vindt het niet prettig wanneer je direct in zijn verleden gaat graven, geef hem de ruimte. Ze wachten liever even voordat ze alles op tafel gooien. 
TIP: Fransen kunnen soms best onzeker zijn, geeft hem leuke complimentjes. 
En heb je zin gekregen om je single life opzij te zetten en de tips uit te proberen bij leuke single mannen? Dat kan! Lexa heeft diverse trips op de planning staat waarmee je met leuke Europese singles op vakantie gaat. Je verveelt je geen moment want deze trip zit boordevol verrassingen en leuke activiteiten en het is natuurlijk een hele leuke manier van daten. 
Ik heb jullie tips gegeven over de Italiaanse mannen en de Fransmannen. In de grenzeloos daten guide staan ook nog tips over de Engelse, Duitse, Nederlandse en de Spaanse man. Als je het leuk lijkt om de grenzenloos daten guide te ontvangen stuur dan een mail naar evelienslingerland@hotmail.com met je gegevens en dan ontvang je dit boekje thuis. Of bekijk de grenzeloos daten guide op internet. Alvast heel veel flirt plezier! 😉 
Hebben jullie een vakantie liefde(s) gehad? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik heb geen vakantieliefde gehad, maar wel een tijdje een relatie gehad met een Zweedse jongen die ik via het internet leren kennen heb. Hij is nu, volgens mij intussen zo'n acht jaar later, nog steeds een erg goede vriend!

  2. Wat super romantisch hoe jullie elkaar hebben ontmoet! Mijn vakantieliefdes gaan niet veel verder dan crushes op veel te oude jongens op de camping, haha!

  3. Wauw wat super tof dat jij je vriend hebt ontmoet op vakantie, super romantisch ook want je hoort dit eigenlijk niet heel vaak!

  4. haha geweldig, vooral je eerste verhaaltje en die daarna. ik zie altijd wel hele leuke jongens op vakantie, maar verder komt er nooit iets van hahha.

  5. Heb zelf nooit een vakantie liefde gehad, maar het is wel een leuk artikel om te lezen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu