Hotspot | Werk aan de winkel Den Bosch

Hotspot | Werk aan de winkel Den Bosch

Den Bosch is de stad met allerlei leuke hotspots, wanneer je een stap zet in deze warme gastvrije stad komen alle leuke tentjes al op je af. In de vlog kon je zien dat ik samen met mijn zus een dagje hotspots ging ontdekken in Den Bosch, vandaag laat ik de tweede hotspot zien. Namelijk werk aan de winkel. Een walhalla als je gek bent op leuke goodies, interieur accessoires, cadeautjes en planten. Kijken jullie mee?

Brabant staat natuurlijk bekend om hun gastvrijheid en dat was in werk aan de winkel zeker te merken, we werden met open armen ontvangen, hebben gezellig gekletst met de verkoper en mochten allerlei leuke foto’s maken. In werk aan de winkel hangt een bepaalde sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt en een soort van thuis voelt, het is een walhalla voor leuke interieur items en je kijkt echt je ogen uit. Overal staat wat. I love it!

Bij werk aan de winkel hebben ze een hoek met allemaal planten die kneusjes worden genoemd, je kan een kneusje adopteren! De planten zien er beetje raar uit of zijn niet meer verkoopproof. Ik heb drie plantjes geadopteerd, je gaat dan samen een adopteer formulier invullen en geeft het kneusje een leuke naam. De kneusjes heb ik een leuk plekje gegeven in mijn kamer en zien er super leuk uit! Hoe leuk idee?! Een kneusje heeft al kleine stekjes, onwijs leuk.

Ik ben verliefd op deze leuke hotspot en vind het idee rondom de plantjes adopteren zo ontzettend leuk. Zeker een aanrader om heen te gaan als je in Den Bosch bent.

Openingstijden: 
Ma: 13:00 tot 18:00.
Di: 10:00 tot 18:00.
Wo: 10:00 tot 18:00.
Do: 10:00 tot 18:00.
Vr: 10:00 tot 18:00.
Za: 10:00 tot 18:00.
Elke zondag: 13:00 tot 17:00.

Dode Nieuwstraat 32, Den Bosch

Shoppen jullie graag in Den Bosch, en wat vinden jullie van deze vrolijke hotspot? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Oh wauw wat een leuke hebbedingetjes! Hier houd ik wel van 🙂

  2. OH omg wat veel leuke dingen. Ben dol op dit soort dingen.

  3. Wat ziet het er daar leuk en vrolijk uit! Tof al die plantjes en woonassecoires! Als ik ooit weer in Den Bosch kom, ga ik deze winkel zeker onthouden 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu