Verjaardag cadeau inspiratie voor je vriend!

Verjaardag cadeau inspiratie voor je vriend!

Mijn vriend was afgelopen maand jarig en ik vind het toch altijd best wel moeilijk om een cadeau te shoppen voor een man. Ik heb hem dit jaar ”een dagje weg” als cadeau gegeven en twee items van Lush waarmee hij zijn baard kan verzorgen en stylen. Tijdens het brainstormen kwam ik op het idee om een gift guide te maken voor de verjaardag van je boyfriend. Cadeau’s voor mannen kopen is niet altijd even makkelijk maar daar kan dit artikel je zeker bij helpen! Lees je mee?


Happy socks
Als ik mijn vriend ergens blij mee maak zijn dat gekke sokken! Ik vind het merk happy socks onwijs leuk. Ze hebben een divers aanbod voor zowel vrouwen als mannen en verkopen sokken met een grote knipoog. I love it!


Mini biljarttafel
Dit vind ik een onwijs leuk funky cadeau, het is een cadeau met een knipoog maar dat maakt het juist zo leuk. Een mini biljarttafel! Ontzettend fijn voor de heerlijke zomer avonden die eraan komen. Wijntje en biertje erbij en een avondje biljarten.


Lush douchegel 
Douchegel, scrub of verzorgingsproducten voor het scheren/verzorgen van de baard zijn voor mannen altijd goed. Bij Lush hebben ze mannen producten voor het scheren en verzorgen van de baard (leuk!) maar ook een heerlijke douchegel.

Reep chocolade 
Mijn vriend maak ik heel erg blij met eten, bijvoorbeeld door hem mee uit eten te nemen. Wanneer ik nog een kleinigheidje wil toevoegen aan het cadeau is een reep chocolade een hele goede optie. Lekker maar ook nog eens leuk om te geven!

Retro tafelradio 
Wanneer je lover gek is op muziek is dit een onwijs leuk cadeau. Bij topcadeau.nl hebben ze een groot aanbod qua radio’s. Ik vind de retro tafelradio een top cadeau om te geven voor je vriend zijn verjaardag. Hij ziet er goed uit en staat ook nog eens leuk in de tuin.


Starwas mok
Is je vriend een starwars fan? Dan is dit cadeau precies geschikt voor zijn verjaardag. Namelijk een starwas mok.


LP
Dit cadeau is een leuke optie voor de man die gek is op muziek, met een lp/cd maak je hem heel erg blij op zijn verjaardag. Je kan gaan voor een oude klassieker of een cadeaubon zodat hij zelf iets passends kan uitzoeken.


Zwembroek met cactussen
Nu de zomer er aan komt is het ook een goed idee om een cadeau voor zijn verjaardag te geven gerelateerd aan de zomer. Een zwembroek is een leuke optie! Je hebt verschillende kleuren en prints en kan kijken wat precies bij hem past.


Overhemd
Een overhemd vind ik zelf altijd heel erg leuk om te geven aan een man voor zijn verjaardag. Een goed basic overhemd zoals het lichtblauwe overhemd op de afbeelding, of juist een met een dikkere stof of een gekke print.

Wat geven jullie graag aan je vriend voor zijn verjaardag?
Liefs, 
Evelien
*Advertorial


Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuke tips! Vind die zwembroek echt heel tof. Mijn vriend was eind mei jarig, maar ik ga zeker wat van deze tips onthouden.

  2. Ik vind het ook altijd zo lastig om wat voor mijn vriend te kopen! Tot nu eigenlijk alleen nog 'doe' dingen gekocht. Gelukkig heb ik nog bijna een jaar om te bedenken wat ik hem dan cadeau doe haha, liefst dan inderdaad een daadwerkelijk tastbaar cadeau, moet er toch ook eens van komen!

  3. Goed lijstje! Ik kan m'n vriend altijd plezieren met muziekgerelateerde items, eten, lekkere bieren, verzorgingsproducten, weekendjes weg, … Wij zijn gemakkelijke mensen, hehe.

  4. Handig artikel! Voor mij is het ook altijd zo struggle voor mijn vriend. Zo'n mini biljarttafel zou hij wel echt heel leuk vinden en ik ook hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu