Photodiary 104 | Verrassingsdag, artis, en geweldige aankoop!

Photodiary 104 | Verrassingsdag, artis, en geweldige aankoop!

Het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary! Ik heb heerlijk genoten van een weekje vrij en heb allerlei leuke dingen gedaan. Ik ben onder andere naar Artis geweest, heb Mike verrast met een verrassingsdag voor zijn verjaardag & heb een geweldige aankoop gedaan die al een lange tijd op mijn wishlist stond. Lezen jullie mee naar mijn week?


Maandag

Maandag had ik een dagje besteed aan mijn united wardrobe account, ik heb veel items op de post gedaan en heb wat leuke items toegevoegd aan mijn account. Voor de rest heb ik deze dag aan mijn blog gewerkt en in de avond lekker gerelaxt.

Dinsdag

Onderweg naar Amsterdam want vandaag gingen Sahra en ik een dagje naar Artis. Met onze studentenpas kunnen wij voor 3 euro (geloof ik!) een dagje naar Artis.

Wij waren allebei nog nooit bij Artis geweest maar wat een mooie dierentuin! Midden in het hartje van Amsterdam en vind de dierentuin zelf heel erg leuk met de oude elementen. En kijk hoe leuk! We konden super dicht bij deze aapjes komen. Cute!
Woensdag
Woensdag was het best wel regenachtig weer en besteede ik een paar uurtjes aan pretty little liars, zo spannend is de serie! Moest nog een paar afleveringen van het laatste seizoen. 
In de middag ging ik eventjes de stad in en ging ik langs vele hotspots in Gouda om te fotograferen. Er komen steeds meer leuke boetiekjes en hotspots in Gouda wat ik super leuk vind! 
In de avond ging ik lekker eventjes ontspannen en netflixen. Hoe leuk is dit bekertje? <3 Vind hem zo cute!
Donderdag

 Donderdag begon ik de dag met een heerlijke work-out! Voelde goed om zo de dag te beginnen. Krijg je zoveel energie van.

De rest van de dag ben ik bezig geweest met mails beantwoorden, blogjes schrijven en een video te editen. Heerlijk zo’n dagje! Veel dingetjes van mijn to-do lijstje af kunnen strepen. 
In de avond ging ik heerlijk eventjes ontspannen. Ik ben begonnen aan een nieuwe serie: vampire diaries! Zo’n leuke en spannende serie. 
Vrijdag

Ik begon de Vrijdag met een fruitige smoothie! Jammie!

 In de ochtend ging ik samen met mijn mem langs verschillende bouwmarkten. We gingen een beetje brainstormen voor een slaapkamer die nu leeg staat en misschien iets nieuws in de woonkamer en ik mocht haar daarbij helpen. Zo leuk! Hoe tof zijn deze vt wonen items bij de karwei?

Toen ik thuis kwam stond er een onwijs leuk pakketje op mij te wachten! Onder andere met deze oorbelletjes van ANNA+NINA en een jurkje van fabienne chapot. Liefde voor de sale! Ik heb die dag mij kamer nog goed schoon gemaakt en Mike kwam in de avond. <3
Zaterdag
Zaterdag was de dag! Ik ging Mike verrassen want hij is jarig geweest en had een dagje op de planning staan. Mike wist zelfs de bestemming niet! We gingen naar den Haag en zijn langs het louwman museum geweest (super tof museum met allemaal oldtimers). Dat vond Mike natuurlijk helemaal geweldig want auto’s zijn helemaal zijn dingetje. 

Na het louwman museum zijn we met de tram naar Scheveningen gereisd en zijn we naar sea life gegaan. Wij waren er allebei nog nooit geweest maar vonden het erg leuk! Echt een aanrader wanneer je een dagje Scheveningen gaat. Daarna hebben we een slush gehaald en beetje gechilt op de pier. 
In de avond zijn we terug naar Den Haag gegaan en hebben we een Italiaans restaurantje opgezocht. Jum wat hebben we daar heerlijk gegeten! Het was zo lekker, hadden heerlijk voorgerechtje, hoofdgerecht en nagerecht. In de avond zijn we weer naar huis gegaan en hebben we genetflixt. 

Zondag
Zondag was een heerlijke relax dag, Mike en ik hadden uitgeslapen, gingen ontbijten en deden daarna  maskertjes op (Mike deed mee haha, super cute!), we hebben genetflixt en gingen in de avond eten bij mijn opa en oma en toen was helaas het weekend alweer om. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Sealife is echt leuk!
    Liefs Jorinda

  2. Wat leuk dat je je vriend verrast hebt voor zijn verjaardag! Ik verras mijn vriend komend weekend met een weekendje weg, zomaar. Mijn vriend weet nog niet waarheen en is intussen razend benieuwd, haha. Toffe foto's van jullie samen!

  3. wat een leuke week! gouda lijkt mij ook heel tof. en je bureau hoekje is echt heel leuk!

  4. Wat een leuke week vol met gezellige dingen heb jij achter de rug! Super lief dat je je vriend voor zijn verjaardag een dagje meenam. Het Louwman museum ken ik wel, mijn neefjes zijn daar helemaal fan van haha. Die kaarten die ze in dat winkeltje in Gouda verkopen zijn trouwens tof zeg!:D

  5. Lief van je dat je je vriend verrast hebt!!! die zal er wel heel blij mee zijn geweest.

  6. Wat een heerlijk weekje! Je hebt veel leuke dingen gedaan <3 Ik heb ook heel veel geshopt tijdens de sale, love it!

Geef een antwoord

Sluit Menu