Photodiary 106 | Foodtruck festival, date-day en delft ontdekken!

Photodiary 106 | Foodtruck festival, date-day en delft ontdekken!

De week is alwéér voorbij. Wat vliegt de tijd! Over kleine drie weken zit ik heerlijk een aantal dagen in het fijne Griekenland. Can’t wait, daarover binnenkort meer. Wat een drukke en leuke week heb ik achter de rug! Ondanks dat ik zomer vakantie heb, heb ik het super druk gehad met gezellige vriendinnen daagjes, quality time met mijn boyfriend en heb ik drie dagen druk aan mijn blog gewerkt want er zaten een hoop leuke samenwerkingen in mijn mailbox. Lees je mee naar de week?


Maandag, Dinsdag & Woensdag

Maandag, Dinsdag & Woensdag stonden in het teken van sporten en bloggen. Maandag en Dinsdag ochtend ben ik de sportschool ingedoken en in de middag heb ik veel aan mijn blog gewerkt, ik heb een aantal leuke samenwerkingen waar ik mee aan de slag ging, ook ben ik bezig geweest voor mijn youtube kanaal.

Donderdag

Donderdag had ik een dagje met mijn beste vriendinnetje Charlotte gepland, we gingen een dagje naar Delft toe. We waren allebei nog nooit in Delft geweest en gingen gezellig een dagje statten, en we hebben leuke hotspots bezocht! Ik heb de dag gevlogd dus de video komt aankomende Vrijdag online.


Vrijdag

 Vrijdag begon ik de dag met een ochtend word-out, ik ging een rondje skeeleren in de omgeving maar helaas ging het tijdens de rit kei-hard regenen. Ik heb het rondje wel afgemaakt, daarna heb ik veel de dag in de keuken gestaan om allerlei receptjes te maken.

In de avond vertrok ik naar Breda om een weekendje naar Mike te gaan, we gingen in de avond zijn kleding kast uitgezocht en ik had kaartjes gemaakt (net zoals bij sex and the city!). Daarna hebben we nog serie gekeken, we zijn begonnen aan Terra Nova, super leuke serie.


Zaterdag

 Zaterdag hadden Mike en ik een shoppingtrip! Na dat wij Mike zijn kast hadden uitgeruimd was het tijd om leuke items te shoppen. Mike is goed geslaagd en heeft vele items geshopt die hij al langere tijd wilde.

In de avond nam Mike mij mee uit eten en zijn we bij Humprey’s in Breda zijn eten. Super lekker hebben we gegeten en wat een leuk en romantisch restaurant! Ik nam een carpaccio en een heerlijk biefstukje.

En dat was niet het enigste, Mike nam mij ook nog mee naar de bioscoop. Super lief <3 We zijn midden in de nacht naar de pathe in Breda geweest en bezochten de film 47 meters down. Super spannende film en wat een aparte twist. Echt een aanrader!


Zondag

Zondag hebben we uitgeslapen en daarna de dag begonnen met een aflevering van Terra Nova. Het was dus eigenlijk de bedoeling dat het een relax dagje werd maar wij kwamen er achter dat er een food truck festival in Breda gaande was. Wij hebben daar een wijntje en een biertje gedronken en ik had een broodje kip gegeten (genieten!!)

 En natuurlijk horen bij zo’n leuke middag wat leuke selfies. <3

In de avond bracht Mike mij thuis en droeg hij een van zijn nieuwe outfits! Hoe tof is dit lookje? <3 
Hoe was jullie week? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ziet eruit als een fijn weekje! Mijn week was een beetje gek, was ziek en alles op werk liep anders dan gepland haha 😉

  xx

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Echt leuk dat food truck festival!
  Liefs Jorinda

 3. Leuke foto's allemaal weer! Skeeleren is zo leuk. Wel balen dat het keihard begon te regenen. Ben dan zelf altijd bang dat ik dan onderuit ga!

 4. Ahh, leuk om te zien en lezen! Delft is een leuke stad hè! Hebben jullie daar ook schepijs gegeten? Ik ben er eens geweest, ze hebben zulke goede ijssalons! ♥

 5. Haha ik heb je volgens mij nog gezien vorige week in Delft! 🙂 Grappig dat je in Delft was! Leuk foodtruck festival! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu