Hotspot | Hebikvia Gouda

Hotspot | Hebikvia Gouda

Leuke hotspots ontdekken vind ik altijd heel erg leuk. Pas geleden maakte ik een wandelingetje door gezellige straatjes in mijn hometown Gouda. Ik ontdekte de hotspot Hebikvia, de winkel waar ik mijn geliefde vintage tafeltje heb gekocht. Hebikvia is een conceptstore in het hartje van Gouda waar ze allerlei producten verkopen met een verhaal, op het gebied van mode, interieur, accessoires en nog meer leuks.

Hebikvia is een concept store waar diverse aannemers hun spullen kunnen verkopen, super tof! Dit zorgt voor veel diversiteit van producten waar ik zelf heel erg van hou. Overal waar je kijkt zie je allerlei originele items. In het begin van de winkel hebben ze een walhalla op het gebied van planten, allerlei leuke cactusjes en andere planten. Love it. 

 Geweldige sunnies! Ik ga nog een leuk paar sunnies halen voor de zomervakantie.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Adres: 
Lange Groenendaal 72A
Gouda

Ik ben verliefd op alle items en heb er het vintage tafeltje, cactusjes en leuke kaartjes gekocht. Ze hebben ook super toffe grote cactussen, zo een staat nog zeker op mijn wishlist en heel erg leuk voor in mijn interieur.

Wat vinden jullie van Hebikvia? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wowww wat een leuke dingen zeg! Daar zou ik graag een keer willen rondsnuffelen. 🙂

  2. al die cactussen zijn wel super leuk zeg. Het ziet er gezellig uit daar

  3. Leuke foto's! Die kaartjes die ze er hebben lijken me erg tof 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu