Your favourite city on your phone case!

Your favourite city on your phone case!

Afgelopen tijd is er een concept uit de lucht gevallen die zo ontzettend tof is. Dit is een bedrijf die geweldige items maakt waar ik zo blij van wordt! Namelijk casecompany. Zoals de titel al verteld kan je bij deze webshop je eigen telefoonhoesje met je favoriete stad ontwerpen. Kijken jullie mee?

Het concept van casecompany draagt de naam citymarble. Bij het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje kan je vele dingen zelf bepalen, zoals: 
– De stad die je op je hoesje wilt kan je zelf uitkiezen. 
– De plattegrond kan je inzoomen maar ook uitzoomen, en zelfs draaien en van een ander perspectief neerzetten. 
– Je kan verschillende filters kiezen, van heel kleurrijk tot wittinten. Love it!
Het hoesje was goed verpakt en kwam aan in dit leuke zakje. Ik vind de vormgeving al helemaal leuk! Het zakje vind ik zelf ook wel heel erg leuk om je mobiel in te bewaren. 

Ik zat heel erg in dilemma tijdens het ontwerpen van het hoesje. Zal ik voor mijn favoriete stad gaan, vakantiebestemming of toch mijn hometown? Ik ben voor Parijs gegaan omdat dit een stad is die ik heel erg graag wil bezoeken en een bezoekje aan Parijs staat toch wel op mijn bucketlist. Het lijkt mij een prachtige stad. 
De hoesjes kan je ontwerpen vanaf 15,95. Een goede prijs voor de kwaliteit die het hoesje levert. Hij voelt stevig aan en beschermt mijn telefoon goed. De hoesjes kunnen gemaakt worden voor diverse telefoons zoals iPhone, samsung, Sony etc, maar ook voor je ipad of je kan een laptop sleeve maken. Ik heb gekozen voor een hard case hoesje die doorloopt aan de zijkant. Dit vind ik persoonlijk erg mooi en zorgt voor extra bescherming. In het soort hoesje had je ook nog keus, je kan bijvoorbeeld kiezen voor een flip case of een soft case. Je kan helemaal kiezen wat precies bij jou past!
Wat vinden jullie van dit hoesje? 

Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review

Deze post heeft 7 reacties

  1. Deze zijn zo ontzettend leuk! Ik ben al op de website gaan kijken hoe eentje van Antwerpen eruit zou zien, hihi.

  2. Hij is leuk! Tof ook dat je voor Parijs bent gegaan, dat is zo'n leuke stad hihi. Gaaf dat je veel verschillende bestemmingen hebt waar je uit kunt kiezen. 🙂

  3. Yaaay ik heb 'm ook met Parijs; zeker een keer bezoeken hoor!

Geef een antwoord

Sluit Menu