Review | I Heart Makeup Chocolate Pallete I Heart Chocolate

Review | I Heart Makeup Chocolate Pallete I Heart Chocolate

Ik ben groot fan van de I Heart Makeup Chocolate Palletes. Ik heb er op dit moment drie in bezit en kan niet meer zonder. De looks die je ermee kan maken zijn veel divers. Ik heb de chocolate palletes nog niet allemaal en het moment wanneer ik I Heart Chocolate in de Kruidvat zag ging hij gelijk bij mij in het mandje. In dit pallet heb je prachtige warme bruin tinten waarmee je naar mijn mening een mooie dagelijkse look kan maken. Kijken jullie mee naar de review over dit product?

Ik vind de verpakking zó leuk! De verpakking is van plastic wat ik niet goedkoop vindt ogen. Het voelt heel compact en sterk aan. De chocolade verpakking vind ik ontzettend leuk en de kleur past helemaal bij de rest van de tinten in het pallet. Je krijgt letterlijk trek in deze heerlijke chocolade bar en je wilt er stiekem eigenlijk je tanden in zetten.

De kleuren die zich in het pallet bevinden zien er welbelovend uit. Ze hebben diverse bruintinten, roze tinten, en zelfs paars. En daarvan een mix met shimmer en matte oogschaduws. In het pallet zitten 16 verschillende oogschaduws waaronder 2 grote varianten. De mix van verschillende tinten vind ik heel erg leuk want hierdoor kan je verschillende looks maken! De lichttinten zijn mooi voor in de binnenste ooghoek en met de andere tinten kan je lekker spelen.

De pigmentatie is goed en de kleuren zijn duidelijk aanwezig. Ik vind ze prettig in gebruik om te swatchen. Je ziet wel een aantal tinten die korrelig zijn. Nu gaan we over op de gehele look!

Conclusie! Ik vind de I Heart Chocolate pallet prettig in gebruik, de diversiteit aan tinten van de oogschaduws vind ik heel erg mooi en je kan met dit pallet verschillende kanten op. Als je een weekje weg zou gaan is dit een item waar je veel verschillende looks mee kan maken en weinig hoeft mee te nemen. Ik ben helemaal tevreden en raad dit product zeker aan!

Voor 9,95 te koop bij Makeupmusthaves & Boozyshop | Voor 7,95 te koop bij Kruidvat |


Wat vinden jullie van het pallet? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een mooi palette =)
    De look die je gemaakt heb is erg mooi.
    Liefs Jorinda

  2. De chocolate palettes zijn stuk voor stuk ZO mooi; alleen jammer dat ik al bijna 2 jaar zo'n wit chocolade palette heb liggen en nog steeds niet heb aangeraakt.. 😛

  3. Waarom heb ik deze nog niet? Hier zitten precies de kleuren in die ik graag draag! Echt een prachtig palette <3

  4. Ze zijn zo mooi allemaal! Alleen mag ik ze van mezelf niet kopen, want ik heb nú al een aantal palettes dat ik amper aanraak. :') Mooie look heb je gemaakt!

  5. Echt een prachtig palette. Hiervan zou ik er toch ook nog wel één van willen toevoegen aan mijn stash.

  6. Ik gebruik dit palette ook erg veel! Vind de kleuren van dit palette erg mooi, maar de pigmentatie wat minder in vergelijking met andere paletten in die prijsklasse. Toch blijft het een pareltje hoor, krijg altijd zin in chocola als ik mezelf opmaak met deze beauty. ��

Geef een antwoord

Sluit Menu