Red is my happy colour

Red is my happy colour

Hoi iedereen! Het is tijd voor een outfit met mijn favoriete item wat ik al twee maanden in mijn bezit heb. Het is een item wat ik al zoveel heb gecombineerd en echt tot mijn favoriete basics behoort. Leuk voor in de herfst/winter maar ook voor het lekkere weer in de zomer. Je kan er verschillende kanten mee op en het stylt heel je outfit af! Kijk je mee hoe ik mijn geliefde rode jasje combineer?

Ik mocht leuke schoenen uitzoeken bij de webshop SOOCO. Ze hebben een groot assortiment op het gebied van schoenen voor mannen, kinderen en natuurlijk ook vrouwen. Ik wilde alweer een lange tijd nieuwe Converse all stars sneakers. Ik heb ze altijd met veel plezier gedragen, mijn oudere allstars waren letterlijk helemaal kapot omdat ik ze zo vaak heb gedragen. Ik vind allstars hele fijne schoenen die goed te combineren zijn, je kan er een leuk chique jurkje bij combineren maar ook met een stoerdere outfit. Ik ben er verliefd op!

Bij de outfit heb ik mijn allstars gecombineerd met een skaterjurkje, ik vind de allstars aan deze look iets comfortabels en stoers geven. Het rode jasje brengt een stoere zelfverzekerde touch aan deze outfit. Ik ben helemaal blij met mijn allstars en ga ze in de zomer veel combineren! Jullie zullen vast meer outfit posts zien met de allstars.

Sneakers | SOOCO – Jurkje | H&M – Leren jacket | Costes – Tas | SIX – Choker | Chokerketting.nl | Zonnebril – Kaufhaus | 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een leuke outfit weer =)
    Erg leuk gecombineerd!
    Liefs Jorinda

  2. Wat een leuke foto's en outfit Evelien! 🙂 Je straalt helemaal!

  3. Allstars zijn al-tijd goed! Mooie outfit heb je weer aan. Vind de foto's ook weer eeg leuk geworden! Leuk dat je rode jasje echt zo'n eye catcher is. 🙂

  4. Knap jasje! De All Stars staan er goed bij. Rood is echt wel jouw kleur, zeg!

Geef een antwoord

Sluit Menu