Photodiary 103 | Laatste tentamen, Zomervakantie, vegan eten & vintage shoppen.

Photodiary 103 | Laatste tentamen, Zomervakantie, vegan eten & vintage shoppen.

Een drukke maar leuke week heb ik achter de boeg! Deze week stond in teken van vele deadlines, presentaties en gesprekken. Gelukkig heb ik alles kunnen inleveren en nu de resultaten afwachten! Ik heb nu dus ook heerlijk zomervakantie, ben begonnen met vegan eten (hopelijk helpt dit om eindelijk af te vallen!) en heb vintage geshopt. Je leest het allemaal in de diary in vandaag!


Maandag
Maandag bevond ik mij al rond half 10 op school om te leren voor hopelijk het laatste tentamen van het jaar. Ik bevond mij deze ochtend in de stilte ruimte om te studeren. Om kwart voor 2 ging ik met vol goede mood naar het world fashion centre.

Word altijd zo nerveus hoe officiel zo’n tentamen wordt afgenomen. Het moment van de waarheid!

Het moment dat ik rond half 6 naar huis ging kreeg ik opeens een berichtje dat de antwoorden op het internet stonden. Heel spannend! Het was niet mijn beste vak en ging ook niet heel denderend maar gelukkig heb ik hem gehaald! Whoo! De propedeuse komt nu wel heel dichtbij.

Dinsdag

 Dinsdag bestond ook uit vooral veel voorbereidingen voor diverse presentaties die ik had van de week. Ik was heel erg moe en kon zo weinig kracht eruit halen.

Ik had onder andere de poster gemaakt voor mijn eindpresentatie over mijn onderzoek rondom depressies. Ik had vele illustraties gemaakt zodat ik het ‘beter’ kon laten zien. In de avond had ik lekker eventjes gerelaxt en vroeg wezen slapen.


Woensdag
Woensdag was ik alweer om half 9 op school. Ik had de komende twee uur presentaties, ik moest er zelf een geven en heel de tijd luisteren. Zo saai! Daarna had ik geen les meer alleen nog een eindgesprek om 4 uur. Ik voelde mij die dag beroerd dus kon niet wachten om naar huis te gaan.

Donderdag
Donderdags ben ik begonnen met the green happiness! Hopelijk de laatste poging voor een gezonde leefstijl.. ik ga 50 dagen lang groente, fruit en vegan eten. Super spannend maar hopelijk sta ik zometeen in een goed velletje in Griekenland!

 Ik vond het ontbijtje een groot feest! Zo lekker. Daarna was ik gelijk klaar voor een ochtendje school met weer presentaties.

De presentaties waren allemaal aardig gegaan en hebben ze met een voldoende afgesloten! In de middag ging ik lekker lunchen en nog de laatste dingetjes doen voor de deadlines. Ik heb mijn onderzoek opgestuurd en mijn laatste stageopdracht. Dus officiel zomer vakantie!!

Vrijdag

Vrijdag had ik mijn eerste dagje vrij en heb ik gelijk aan mijn blog gewerkt, ik had veel producten wat ik kon gaan fotograferen. Heerlijk zo’n dagje!

Ook had ik een heerlijke good-hair day, ik merk dat mijn haar steeds meer volume krijgt. Zo fijn! En het wordt steeds langer, heerlijk.

In de avond had ik een heerlijke me-time avond. Ik ging romcoms kijken en had heerlijke snacks. Was ik zo aan toe!

Zaterdag

Zaterdag ochtend ging ik met mijn opa, oma en mem naar de stad toe want er was een boekenmarkt en ze verkochten ook tweedehands lp’s. Ik heb voor 8 euro drie boeken en drie lp’s gekocht, super goedkoop!

Daarna gingen we gezellig een theetje drinken bij juuls. Zo’n leuk tentje in Gouda! Daar werken mensen met een beperking. Op de markt gingen mem en ik een hoop boodschapjes doen en kwam ik dit leuke oude autootje tegen. Verliefd!

 Ik ging ook nog eens een leuk zijstraatje in waar ze allerlei leuke boetiekjes hebben. Onder andere hebikvia, ze hadden allemaal kraampjes dus ik heb leuke cactusjes voor 1 euro gescoord en een geweldig bruin tafeltje voor 5 euro.

Kijk hoe leuk het tafeltje is! Ik vind hem zo leuk voor mijn lp speler en te versieren met vele planten eromheen.

 Zaterdagmiddag was een verrassingsmiddag voor Noah. Bij de brokken en zo xl (grote dierenzaak in Gouda) was een feestje want ze bestonden 1 jaar, noah kreeg een speeltje wat verkoelend voor haar werkt, kregen vele lekkere snacks cadeau en heeft met vele hondjes gespeeld.

In de avond hadden we een heerlijke snack namelijk een pizza! Wel met allerlei groente maar het smaakte zo lekker. <3 Ik merk dat mijn smaak nu al veranderd! Bizar.

In de avond ging ik netflixen en keek ik een horrorfilm. Op dat moment had ik een beetje een dipje en miste ik Mike echt. Dat soort dingetjes doe je vaak samen en vond het apart om dit in mijn eentje te doen. Ik durfde hem ook niet af te kijken en keek het laatste stukje in de ochtend haha!

Zondag 

 Happy Sunday! Mijn zondag stond veel in het teken van aan mijn site werken, zonnen, en tijdschriftjes lezen. Zo fijn!

Ik bracht heel de dag lekker make-up loos door en childe een beetje. Heerlijk zulke dagen! In de avond all you need is love gekeken en lekker vroeg gaan slapen want was erg gaar.

En dat was mijn week! Hoe was die van jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuk zo die koopjes hé?! Ik kan daar zo van genieten 🙂 Heerlijk van die make-up loze dagen waarop je lekker kan chillen! Love it.

  2. Wat een leuke foto's weer, ziet eruit als een leuke week =)
    Liefs Jorinda

  3. Wat een koopjes! Ik vind het tafeltje met je platenspeler erop erg leuk staan! Onze platenspeler staat op de buffetkast in de woonkamer, en we hebben een KALLAX-kast van IKEA tsjokvol platen in een andere kamer.

  4. Heerlijk dat je nu vakantie hebt! Echt super dat je je propedeuse hebt. En make-uploos chillen in de zon, love it <3

Geef een antwoord

Sluit Menu