Surprise: Ik heb een youtube kanaal!

Surprise: Ik heb een youtube kanaal!

De grote verrassing is onthult! Ik heb een eigen youtube kanaal gemaakt, genaamd by Evelien. Ik zat al een tijd te brainstormen of het maken van video’s ook eventueel iets leuks voor mij is. Ik heb het al wel eens eerder geprobeerd en dan met mijn mobiel maar heb nu ook een nieuwe camera waarmee ik goed beeld heb en fijn is om mee te werken. Ik ga proberen elke Zaterdag een video te plaatsen wat kan gaan over beauty, fashion, interieur, reizen, vlogs, lifestyle etc. Eigenlijk alles wat ik leuk vind en wat zich ook op mijn blog bevindt!


Mijn eerste mini video staat online waarbij ik jullie vertel over mijn nieuwe kanaal! Volgende week Zaterdag komt mijn eerste echte video online. Ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s. See you there! <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat leuk Evelien! Ben benieuwd naar je video's 🙂 Liefs, Sija

  2. Super leuk Evelien! Ik ben erg benieuwd naar je video's hoor. Leuk! Ik hou het in de gaten, hihi.

  3. Leuk hoor! Maar heb je dit al langer? Want als ik op jouw naam zoek zie ik ook video's van 1 jaar geleden?

  4. Ahh, zo leuk om je eens 'in het echt' te zien! Ik heb me meteen geabonneerd!

Geef een antwoord

Sluit Menu